Alan Doyle

Support: Matt Anderson

Den canadiske entertainer er tilbage i Danmark i 2020

Efter stor succes på sin solo danmarksturné i 2019 vender Alan Doyle og the Beautiful Beautiful Band nu tilbage med alle de største folk-rock hits samt en hel ny samling sange fra den kommende EP: Rough Side Out.

Alan Doyle har aldrig været god til at sidde stille. Hvis han ikke skriver ny musik, er han på landevejene, så meget han kan komme til det. Doyle har efterhånden turnéret både Canada, USA og Europa tyndt mere end én gang. Den samme ustoppelige energi har gjort Doyle til den fabelagtige musiker han er, der foruden sin imponerende stemme, mestrer både guitar, mandolin, banjo og det græske streng-instrument bouzouki.

Alan Doyle er en erfaren herre på en scene, der har et kæmpe talent for at få folk op af stolene og starte en fest – selv på en tirsdag i Herning!

 

Med sig rundt har Alan Doyle i år taget sin gode ven og kollega Matt Andersenmed som support. Matt Andersen er en soulfuld sanger, der tryllebinder publikum med sin betagende stemme, der leder tankerne hen på tiden med Motown og bands som The Commitments.

Køb billet
Besøg kunstnerens

Dato

Tid

20/10/20 kl. 20:00

Pris

Unum. siddepladser 195,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 19.00

Koncert: kl. 20.00


Når du skal til koncert eller show på Skråen:

 

Kom i god tid.

Du kan se på din billet eller her på siden hvornår dørene åbnes.

 

Husk din billet 

Vi scanner billetten i indgangen

Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet. Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken.

 

Vi vil opfordre til at du køber din billet på de officielle salgssteder. 

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at henvende dig til vores billetsalg.

Salsplan

Se salsplan