Klumben & Raske Penge

Makkerparret Klumben & Raske Penge har samlet et nyt band, som de første gang står på scenen med ved fire koncerter i landets største byer til foråret.

Klumben & Raske Penge måtte desværre aflyse deres sidste turné i 2016 for at fokusere på arbejdet med ny musik. Den musik er de nu klar til at udgive i form af en stribe single. Allerede tidligere i år kom der dog en lille forsmag med singlen “Gadebrænder”, der udkom i anledningen af ti-året for rydningen af Ungdomshuset. Og hver for sig har Klumben udgivet et album med Humørekspressen, mens Raske Penge har sluppet singlerne “Blodsukker” og “Narko”, hvoraf den sidste har fået en del kærlighed fra P3.

Sammen har Klumben & Raske Penge vundet intet mindre end en Steppeulv for årets bedste live-navn. Deres hidtidige band 80’erne er opløst, og nu har de samlet et nyt band med en håndplukket besætning, som må siges at være eliten af danskere med reggae-erfaring.

De glæder sig meget til at præsentere dette nye kapitel i deres historie, når de rammer København, Aarhus, Odense og Skråen i Aalborg.

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Skråen by night

Efter koncerten med Klumben & Raske Penge er der Skråen By Night i Skråens louge. Der er fri entré for publikum med billet til Klumben & Raske Penge.

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Ståpladser 175,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: 19.00

Koncert: 20.00

Salsplan

Se salsplan