Kiefer Sutherland

Not Enough Whiskey In Europe 2017

Kiefer Sutherland til Skråen - eneste koncert i DK

Du kender Kiefer Sutherland som filmstjerne bl.a. i rollen som Jack Bauer i serien "24 timer", men han har også en stor passion for musik, som han har dyrket i over 15 år.

I starten af 2015 spillede Kiefer Sutherland to numre, han havde skrevet, for sin bedste ven Jude Cole. De to havde  tidligere startet og drevet  pladeselskabet Ironworks. Cole kunne lide hvad han hørte, og opfordrede Kiefer Sutherland til at tage ud og spille sin musik. Det blev til en tour rundt til mindre spillesteder og barer i USA. De to sange blev hurtigt til fire og seks numre, og Kiefer Sutherland og Cole besluttede at lave et album. I 2016 udkom Kiefer Sutherland's debutalbum "Down In A Hole".

Stilen er Country/Rock og Kiefer Sutherland's rå stemme og passion for musik brænder igennem, og han  fremstår som en ærlig musiker, der har noget på hjertet.

Albummet er blevet godt modtaget og han starter i marts måned en større tour i USA. Herefter går turen til Europa og Kiefer Sutherland spiller på Skråen den 1. juni, eksklusiv for DK.

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Ståpladser 295,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 19.00

Koncert: kl. 20.00

Salsplan

Se salsplan