Jung

Tour 2020

Koncerten er flyttet til den 18. december 2020

Allerede købte billetter kan bruges til den nye dato.

Har du ikke mulighed for at komme til den nye dato refunderes billetten. Har du købt billetten på billetlugen.dk får du automatisk besked. Billetlugen har lige nu meget travlt og vi opfordrer alle til ikke at henvende sig til Billetlugen. Du skal forvente en behandlingstid på 4-6 uger. Vi takker for tålmodigheden.

Har du købt billetten i Skråens billetsalg eller hos Salling refunderes billetten i Skråens billetsalg. Billetsalget er åbent mandag og onsdag kl. 16 - 18 (se info om billetsalg her)

Billetter refunderes frem til den 1. maj


I oktober annoncerede jung deres debutkoncert på Hotel Cecil i København hvor alle billetterne blev revet væk på under et døgn. Kort efter annoncerede de en ny koncert i Lille Vega til foråret, som så senere blev rykket op i den store sal. I løbet april 2020 lægger Jung vejen forbi København, Aarhus, Odense og Skråen i Aalborg.

 

Jung er lyden af dansk 80’er rock blandet med elektroniske elementer og tankevækkende lyrik. De spillede support til Benal's udsolgte koncert på Skråen sidst i November og bandet både imponerede publikum og satte gang i en fest. 

 

Jung er kun lige begyndt, men dømt ud fra det niveau, de har lagt for dagen indtil nu, ser fremtiden rigtig spændende ud for den danske trio.

Køb billet
Besøg kunstnerens

Dato

Tid

18/12/20 kl. 20:00

Pris

Ståpladser 175,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 19.00

Koncert: kl. 20.00


Når du skal til koncert eller show på Skråen:

 

Kom i god tid.

Du kan se på din billet eller her på siden hvornår dørene åbnes.

 

Husk din billet 

Vi scanner billetten i indgangen

Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet. Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken.

 

Vi vil opfordre til at du køber din billet på de officielle salgssteder. 

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at henvende dig til vores billetsalg.

Salsplan

Se salsplan