Jonas Ringtved & Astma

Songwriters Beachclub

Astma

Ud ad vinterens mørke og indelukkethed står singer-songwriteren Astma med en ny single - “Den Ansigtsløse Nabo” som udkom den 12. marts 2021. 

Den 26. marts 2021 udgav ASTMA og Marí en split-EP (digitalt og på 10″ vinyl), som er en manifestation af de to musikeres samarbejde og venskab. Astrid Matthesen, som står bag ASTMA bakkes op af musiker Mads Lang. Sammen er de to en del af Hjalte Ross' faste backing- og indspilnings band, og står ligeledes bag Marí til både indspilninger og i live-regi.. I en vekselvirkning mellem en sitrende stilhed og små eruptioner skærpes sanserne, hvilket ASTMA aktivt benytter i sin musik.

 

 

Jonas Ringtved

Skitzotopia er Jonas Ringtveds debut-EP, hvor historierne omkring sangskriverens rejse igennem en hård opvækst, der har budt på stoffer, vold og dominanskultur. Parallelt med mørket har der altid været et lys i familielivet og de ægte venskaber. Pladen er derfor en rejse gennem de følelsesmæssige kontraster, som har fået sangskriveren til at sætte spørgsmålstegn ved håbløsheden og søgen efter mening. Det har udmundet sig i den række sange, som Ringtved nu er klar til at præsentere for publikum på ærligste manér. Med et nøgent, akustisk udtryk, der repræsenterer numrenes personlige emner, får lytteren et tæt møde med en ung sangskriver i et gammelt sind.

Jonas Ringtved er født og opvokset i Aalborg, hvor han har etableret sig som et lokalt navn, man bør holde øje med. Efter mange koncerter, som den anden halvdel af duoen Salvia, har Ringtved spillet på bl.a. Spot Festival og været support for internationale bluesnavne. Solokarrieren er nu næste skridt på sangskriverens rejse ind i den narrative folk- og country-verden. Med en stor barytonstemme, bakket op af sit eksistentielle tekstunivers, kan man forvente paralleller til nordamerikanske stjerner som Stephen Stills, Johnny Cash og Neil Young.

 

Dato

Tid

28/07/21 kl. 21:00

Pris

Stå/sidde/ligge 0,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Koncert: kl. 21

Fri entré

Kom i god tid og få en god plads