Johnny Deluxe

Februar 2015. 
Noam Halby står alene på scenen på RUC. Han har allerede ringet til resten af Johnny Deluxe og sagt det er på tide bandet gendannes. Men det er for sent. Foran ham står ca. 3000 studerende og skråler så højt med på Elskovspony, Drømmer jeg , Drenge som mig, og Vi vil ha’ mer’, at han ikke kan høre sin egen stemme.

Johnny Deluxe er midt i deres comeback hvor generationen der var småbørn, da de var store sidst har taget dem til sig og fester på gymnasier, universiteter, diskoteker
 og festivaler til dem. Og mere end 70 koncerter rundt om i Danmark i 2017 taler sit tydelige sprog.

Den nye single “Er du hos ham nu” har ligget top 50 på ariplaycharten i 5 uger nu og er en klassisk Johnny Deluxe med lidt mere melankoli end sædvanligt.

Upcoming instruktør Andrea Stief (24) står bag den nye video med Johnny Deluxe. Hun har vundet priser for sine kortfilm og stilen fra disse går igen i ER DU HOS HAM NU- videoen. Andrea Stief har fået helt frie tøjlet i videoen og den er heller ikke så tekstnær, som mange musikvideoer er, men fanger en overordnet stemning af ‘spildt tid’ eller ‘ting man aldrig fik lært eller sagt’ utroligt flot.

Johnny Deluxe består endnu engang af bassist Jakob Glæsner, guitarist Søren Itenov, trommeslager Morten Lynggaard og forsanger Noam Halby.

De står klar med en god forårs- og sommerturné og flere singler i det nye år.

Køb billet
Besøg kunstnerens

Skråen by night

Efter koncerten med Johnny Deluxe er der Skråen By Night i Skråens louge. Der er fri entré for publikum med billet til Johnny Deluxe.

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Ståpladser 195,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Døren åbnes: kl. 19.00

Koncert: kl. 20.00

Salsplan

Se salsplan