John Tonic & Freddy Konfeddy

John Tonic bringer noget nyt til dansk rap, og søger at eksperimentere og udvide genren. Med sin legende tilgang til rap med henblik på stil, rytmer og temaer, blander han det dystre og dæmoniske med det letsindig og optimistiske, de hurtige trioliserede trap flows, med de mere flydende rim-orienterede old school flows, samt seriøse politiske emner med til tider fjollet selvironi. 

Producer Freddy Konfeddy leverer et bredt repetoir af solide moderne hip hop beats John Tonic kan udfolde sig på. Hos Konfeddy er der fokus på detaljen, med hans grænsende til autistiske perfektionisme og grundighed “tweeker” han hvert enkelt lille parameter til fuldkommenhed. Hans beats er ofte inspireret af trap, vapor-wave og moderne amerikansk rap, som han fortolker meget bredt og eksperimenterende.

Hen over vintermånederne sidste år droppede de et nyt track hver torsdag, seks torsdage i træk. De kaldte konceptet Tonic Torsdag, og samlede efterfølgende alle tracks’ne til en ep der er aktuel på næsten alle streamingtjenester pt. Denne hedder sjovt nok “Tonic Torsdag”.

Deres dynamiske lyd strækker sig fra melodisk autotune rap som på tracket “Lille Trommemand”. Til Old school hip hop som på “Tonic Torsdag”, og videre igen til det næsten punk agtige aggressive trap som på “Splif Sherif”.

Herfor er deres lyd meget alsidig, mens tekstuniverset og rap stilen trækker en fin rød tråd igennem det hele, så man altid kan genkende John Tonic og Freddy Konfeddy.

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Stå/siddepladser 50,00 kr


Sted

Skråen lounge

Tidsplan

Koncert: kl. 22:30

 

Billetter købes i indgangen fra kl. 22