John Hiatt & The Goners

feat. Sonny Landreth - The 30th Anniversary Tour

Singer-songwriter John Hiatt giver Skovrock-koncert under åben himmel
 
Vi glæder os til at byde velkommen til én af de helt store singer-songwriter når amerikaneren John Hiatt med en blanding af rock, blues og country krydret med en god portion mandig røst for første gang gæster Aalborg, hvor han torsdag den 28. juni kl. 20 giver koncert i Skovdalen.
 
John Hiatt er verdenskendt som både musiker og singer-songwriter og har blandt andet mere end 20 albums samt to Grammy-nomineringer på sit CV. Igennem sin karriere har han eksperimenteret med en lang række musikgenrer, og Hiatt mestrer mange instrumenter i formidlingen af sine musikalske fortællinger. Samtidig har han fungeret som inspirationskilde for en lang række store internationale kunstnere såsom Eric Clapton og Iggy Pop, der har udgivet coverversioner af Hiatts sange. Også danske Hanne Boel har fundet stor inspiration i den amerikanske singer-songwriters musik, og hun valgte således i 1992 at indsynge Hiatt-nummeret Don't Know Much About Love.
 
Fra musikforlag til solokarriere
Den 65-årige musiker og sanger begyndte allerede i sine teenageår at optræde på diverse klubber i hjembyen Indianapolis, Indiana. I 1970 flyttede Hiatt til den musikglade by, Nashville, hvor han blev ansat som sangskriver hos Tree-Music Publishing Company. Her nåede Hiatt at skrive over 200 sange for forlaget, inden han besluttede at give sig i kast med en karriere som soloartist. Det første album Hangin' Around the Observatory udgav Hiatt i 1974, inden han for alvor, 13 år senere, slog sit navn fast med det ottende studiealbum Bring The Family. Siden da er det blevet til hele 22 albums, hvoraf seneste udgivelse var 2014-albummet Terms of My Surrender, som kastede to Grammy-nomineringer af sig.

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Unum. ståpladser 355,00 kr


Sted

Skovrock

Tidsplan

Dørene åbner: kl. 18.30

Koncert: kl. 20.00

Salsplan

Se salsplan