Jøden Live Feat DJ STATIC

speciel guest Jonny Hefty og LIllePis

Nå Jøden, så kunne du nosse dig sammen til at sende endnu en soloplade på gaden.

Jamen ja, og jeg har det da også pænt Jesus med alle dem der går og venter på at jeg vender tilbage til atter en tur i manegen.

Pladen hedder Jahudi og er opfølgeren til soloen 'Monkeyjuice' fra 2007.

'Jahudi' kommer omkring livets helt store spørgsmål som: ”hvem har taget min lighter”, ”hvorfor synes damen at troldegrene og puder pynter mere i stuen end min nunchaku-samling” eller ”hvordan kan folk dog tro at de kan dyppe samme snack i dipskålen flere gange uden at jeg går full retard dommedag på dem” - du ved, de ting der optager os alle...

Så tag et trip på Jahudilihut-futtoget, det er en allerhelvedes anderledes tur i selskab med Jøden og hans venner, Jonny Hefty, Lau (Bogfinkevej) og LillePis (BliGlad) samt scratch og samples fra vores fælles sangskat.

Nu kom der jo en Avengers-film mellem hver Thor-film, så i bedste superheltestil udgav Jøden da også 'Den Fede' med rap-partneren Jonny Hefty i mellemtiden.

Yeah, 'Hamrer Løs', 'Vask Dine Hænder', 'Gamle Dreng', 'Kom Igen' – der er jo næsten hits nok til en omgang Toppen Af Poppen.

'Jahudi' er rigtig rapper rap.
Kringlet ordgøgl, højpandede dumheder og subjektive sandheder.

Pladens beats er kogt og krydret af DJ Static & hans legekammerat Absalon der sammen har vævet et lydtæppe mere flyvende end Hodja fra Pjort.

Jeg glæder mig til skal ud spille igen, og optræde live med Jahudi for første gang, samt hive bagkateloget frem.

Køb billet

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Ståpladser 195,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbner: kl. 19.00

Koncert: kl. 20.00

Salsplan

Se salsplan