Jan Hellesøe

FORFØRT

Hypnotisør og manipulator Jan Hellesøe tager på Danmarksturné

Jan Hellesøe er ikke bare kendt for DR3s underholdende program ”Fuckr med dn hjrne”, hvor han med stor succes udsætter både kendte og ukendte danskere for gådefulde psykologiske eksperimenter. Han har også med stor succes været vært på tv-programmerne “Hypnodating”, “Det perfekte kup” og senest “Manipulator”.

Jan Hellesøe benytter alt fra trance, manipulation, hypnose og optiske illusioner til at spille den menneskelige hjerne og synssans et puds. Jan Hellesøe har ikke overnaturlige evner men en imponerende viden om, hvordan man manipulerer med hjernen. 

I showet vil Jan have fokus på begrebet ”FORFØRT” i alle dets betydninger - og både hypnotiske teknikker og psykologiske eksperimenter vil blive taget i brug.

Om sin kommende turné udtaler Jan Hellesøe: 

-       Jeg har i sinde, at manipulere og forføre mit publikum. Men mest af alt vil jeg skabe en oplevelse, de sent glemmer.

-       Der er mange, der spørger, om det jeg laver i tv også kan laves på en livescene. Nu er der mulighed for selv at opleve det.

Jan Hellesøe har et flot CV. Eksempelvis har tv-showet ” Fuckr med dn hjrne” vundet indtil flere store priser, og Jan overgik sig selv i det afsluttende afsnit om hypnosemordet. 

Jan Hellesøe har desuden optrådt for kongehuset, og i 2018 var han sammen med hjerneforsker Peter Lund Madsen på turné landet rundt med showet “2 hjerner 1 show” om manipulation og den menneskelige hjerne.

Nu er turen kommet til, at Jan Hellesøe endnu engang vil anvende sine fantastiske evner og udføre sine eksperimenter på scenen.

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

26/01/20 kl. 20:00 Udsolgt

16/02/20 kl. 20:00 Ekstra

Pris

Unum. siddepladser 300,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 19.00

Show: kl. 20.00

  

Aldersgrænse: 15 år

Salsplan

Se salsplan