In The Air Tonight - OBS flyttet til kl. 18.30

Har du købt en billet til arrangementet et andet sted end billetlugen.dk og bor du i en af de 7 nedlukkede kommuner så kontakt arrangøren på: firserne@live.dk

Vi glæder os til at byde jer velkommen til In The Air Tonight på Skråen i Nordkraft den 18. november. På grund af myndighedernes Corona-retningslinjer for kulturelle forsamlinger, så bliver vi nødt til ændre klokkeslættet for koncerten. Læs derfor venligst nedenstående instruktioner grundigt.

Koncertstart er ændret til kl. 18.30  

I SKAL MØDE OP VED SKRÅEN I TIDSRUMMET MELLEM KL. 17.30 - 18.15

Det er vigtigt, at I alle møder op sammen og at I kommer indenfor dette tidsrum. Publikummer, der ankommer senere end det angivne tidspunkt kan risikere ikke at blive lukket ind. Husk, at medbringe jeres billetter el. værdibeviser samt mundbind.

I tidsrummet fra kl. 17.30 – 18.30 er der åbent til salen i Skråen og I vil blive lukket ind stille og roligt. Baren i salen er åben og vi vil opfordre til, at drikkevarer købes inden showet.

Som følge af Corona retningslinjerne er opstillingen i salen ændret fra stole og borde til stolerækker. Det er derved også blevet nødvendigt at ophæve jeres pladsreservationer, så det nu er unummererede pladser. I kan sagtens finde gode pladser at sidde, hvor der også er afstand mellem jer og de andre gæster. Der er også personale tilstede, som kan hjælpe jer med at finde gode pladser med tilstrækkelig afstand til andre gæster.

 

MusicalDanmark byder velkommen til et festfyrværkeri af en hyldest til en af de største og mest succesfulde kunstnere i musikhistorien, nemlig Phil Collins. Der sker med hyldestkoncerten, IN THE AIR TONIGHT, hvor MusicalDanmark lover, at Skråen bliver rødglødende onsdag den 18. november 2020!

IN THE AIR TONIGHT vil blive en medrivende og nærværende hyldest til Phil Collins, som musikalsk vil spænde over 50 år - fra de tidlige hits med Genesis til de sene hits fra musicalen Tarzan. I alt over
 30 uimod­ståelige hits, bl.a. Against All Odds, One More Night, Sussudio, Another Day In Paradise, You Can’t Hurry Love og naturligvis titelnummeret.

Som teenager havde Phil Collins succes som skuespiller på teatret, og i små roller på film. Så karrierevejen var ligesom stukket ud. Men da gruppen Genesis i slutningen af 1970 søgte en trommeslager tog han udfordringen op og fik jobbet. Fem år senere blev han også gruppens forsanger, da Peter Gabriel forlod Genesis. I 1980 forsøgte han sig som solist og fik et verdenshit med sangen In The Air Tonight. Og resten er - historie.

Phil Collins står i dag som en af de mest succes­fulde kunstnere nogensinde med et albumsalg på over 100 milllioner stk. Den eneste musiker, der har klaret dette, udover Michael Jackson og Paul McCartney.

På scenen i IN THE AIR TONIGHT er der syv professionelle skuespillere og musikere, bl.a. Jonas Rasmussen, Lene Nørrelykke og Niels Rahbech. Koncerten er produceret af MusicalDanmark, der tidligere med stor succes har gæstet Skråen med hyldestkoncerterne Time Of My Life, Sad i parken, Band On The Run og John & Joel.

Køb billet

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Standard 350,00 kr

Gruppe > 10 280,00 kr

Ung under 25 250,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl 17:30

Show: kl. 18:30

 

Arrangør: MusicalDanmarkNår du skal til koncert eller show på Skråen:

 

Kom i god tid.

Du kan se på din billet eller her på siden hvornår dørene åbnes.

 

Husk din billet 

Vi scanner billetten i indgangen

Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet. Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken.

 

Vi vil opfordre til at du køber din billet på de officielle salgssteder. 

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at henvende dig til vores billetsalg.

Salsplan

Se salsplan