Hit med 80'erne - flyttes til 1-4-22

Hit med 80’erne har flyttet hele deres tour til 2022.

Den planlagte koncert på Skråen den 16-4-21 flyttes derfor til 1-4-22 kl. 20

Allerede købte billetter kan bruges til den nye dato.

Har du ikke mulighed for at komme til den nye dato refunderes billetten. 

Har du købt billetten på billetlugen.dk får du automatisk besked. Billetlugen har lige nu meget travlt og vi opfordrer alle til ikke at henvende sig til Billetlugen. Du skal forvente en behandlingstid på 4-6 uger. Vi takker for tålmodigheden.

Har du købt billetten i Skråens billetsalg eller hos Salling refunderes billetten i Skråens billetsalg. Billetsalget er åbent mandag, onsdag og fredag kl. 15 – 17

Billetter refunderes frem til den 25. Februar.

Besked fra Hit med 80’erne:

Kære 80'er-fans - vores forårstur er aflyst… 

Covid-19 har været et alvorligt, for nogle tragisk, bekendtskab. Sammenlignet med det har konsekvenserne af pandemien trods alt været mere beskedne for vores 80'er-orkester. 

Når det er sagt, så var vi superkede af at måtte aflyse næsten hele vores 2020-turné. Et par drive-in koncerter i sommer og en håndfuld sid-ned-koncerter i efteråret blev det dog til. Det var et skønt gensyn med de få af jer, som var indenfor til de voldsomt beskårede arrangementer, hvor der gjaldt massevis af restriktioner. Vi havde gode aftener, på trods af det. Det tror vi også, publikum havde. 

Men der var noget galt. Vi kunne ikke opfordre til at synge med. Vi skulle bede publikum sætte sig, hvis det bare begyndte at ligne en 80'er-fest. Og vi måtte reducere længden af vores koncerter for at blive færdig til kl. 22, hvor Danmark lukkede helt ned i efteråret. 

På tærsklen til en 2021-forårstur med planlagte besøg i både København, på Sjælland og i Nord-, Midt- og Østjylland har vi vendt og drejet situationen. Skulle vi, sammen med arrangørerne og jer, prøve at kæmpe os igennem og gennemføre det, der kunne lade sig gøre? Uden at vide, hvilke restriktioner der gælder om en, to eller tre måneder. 

Vi har valgt at trække stikket og aflyse hele forårsturen. Flytte den til næste år, hvor vi har 30 års jubilæum. Vi vil ikke byde hverken jer eller arrangørerne at stå med usikkerheden om billetter, afvikling og restriktioner. 

Næsten alle forårets koncerter i 2021 er flyttet til datoer i 2022. Hvad det præcist betyder for den billet, du måske allerede har købt, ved dit lokale spillested.

Og så håber vi selvfølgelig brændende på, at efteråret 2021 bliver et stort, varmt 80'er-drøn med koncerter og fester på noget, der ligner den gode gamle manér. Vi kan ikke vente. Bare vi snart ses!


Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

16/04/21 kl. 20:00

01/04/22 kl. 20:00

Pris

Ståpladser 230,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbner: kl. 19.00

Koncerten starter: kl. 20.00

Salsplan

Se salsplan