Hans Philip Tour 2020 - AFLYST

På grund af myndighedernes nedlukning af Aalborg i perioden 11-12-20 til 3-12-21 afvikles koncerten ikke.

 

Vi arbejder på at få en ny aftale med bandet.

 

Hvis koncerten flyttes, gælder din billet til den nye dato. Kan du ikke den nye dato refunderes billetten.

 

Hvis koncerten aflyses refunderes billetten.

 

Vi informerer her på siden når vi ved mere. 

Har du købt din billet via billetlugen.dk får du en mail (husk at tjekke din spam mappe)

 

Vi beder endnu engang om din tålmodighed - TAK
Som følge af restriktionerne ved afholdelse af arrangementer under COVID-19, SKAL koncerten være med siddepladser og Skråen må ikke lukke det antal gæster ind, der har købt billet til Hans Phillip.
 

Heldigvis er Hans Phillip indstillet på at optræde to gange samme dag. Dermed kan vi dele koncerten i to, så alle der har købt en billet kan komme til koncerten og vi undgår en aflysning.
 

Derfor afvikles der to koncerter samme dag, en kl. 18.30 og en kl. 21.00.

Har du købt en billet der gælder til kl. 20 flyttes den til kl. 21.

Det er vigtigt at du møder op til det rigtige tidspunkt, da billetten ellers vil blive afvist.

 
Vi er rigtig taknemmelige for, at det med Hans Phillip's hjælp er muligt for at så mange som muligt kan komme til koncerten.
Vi takker på forhånd for din forståelse for, at det har været nødvendigt at flytte koncerttidspunktet, og glæder os til at se dig  på Skråen.Tilbage i september spillede Hans Philip sine første soloturné med hele ni udsolgte koncerter i landets fire største byer. Nu kan du glæde dig til stjerneklare nætter i musikkens tegn, når den ambitiøse kunstner til november drager på Danmarksturné.


Hans Philip spiller op til både eftertænksomhed og fest, når han indtager en scene. Hans udtryk er både enkelt og detaljerigt – og måske er det netop her, magien opstår. Med bidende integritet og en solid sans for detaljer, statuerer Hans Philip
 sig som en artist af dimensioner. Den ambitiøse kunstner er kendt for at levere nærvær af ypperste kaliber, low-key vokaljams og lækre visuals til sine livekoncerter. Som Soundvenue beskrev efterårets liveoplevelse på Hotel Cecil:

’Hans Philip genoplivede livekoncertens negligerede nærvær på Hotel Cecil. Umiddelbarheden er nemlig lige netop det, der gør, at det føles så berigende at komme ind under huden på Hans Philip: Intet føles forceret – alt kommer direkte fra hjertet.’

Der er en direkte connection mellem musikken og kunstneren, når Hans Philip oscillerer mellem slørede og indadvendte dagbogsagtige brudstykker til beatede og fyldige produktioner med catchy opbygning og en udadvendt vibe. Hans Philip formår, som ingen andre fra generationen, at omdanne følelser, tankestrømme og øjebliksbilleder til musikalsk poesi.

Efter gennembruddet med Ukendt Kunstner vendte Hans Philip i 2019 tilbage med soloalbummet ’Forevigt’, som har taget Spotify med storm og siden er gået Guld. På ‘Forevigt´ præsenteres en hudløst ærlig Hans Philip – ud af mørke tider og ind i vuggende ballader og fængslende r’n’b-produktioner. Med sine anmelderroste livekoncerter, samt hele tre nomineringer ved Danish Music Awards i kategorierne Årets Danske Album (‘Forevigt’), Årets Nye Danske Livenavn samt Koda–prisen som Årets Danske Sangskriver.

Glæd dig til at Hans Philip gennem november og december genoplever livekoncertens negligerede nærvær.

Besøg kunstnerens

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Unum. siddepladser 295,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 17.30

Koncert kl. 18.30

Billetsalget er startert til de ekstra pladser der er kl. 18.30

Dørene åbnes: kl. 20.30

Koncert: kl. 21.00

Salsplan

Se salsplan