Go Go Berlin

Support: Pony Marshall

Det alternative indie rock ensemble Go Go Berlin er efterhånden et velkendt navn herhjemme med et velfortjent renommé som et af de mest hårdtarbejdende og intense live acts på den dansk scene. Ikke nok med det, så har bandet skabt sig et solidt omdømme i udlandet gennem flere års ustoppelig turnéren i både Tyskland og Danmark samt det meste af Europa, USA, Indien og Kina.

Med nye sange og udgivelse(r) klar i kulissen, er Go Go Berlin klar til at løfte sløret for deres nye lyd på

de danske spillesteder. En mørkere, vildere og mere ”klubbet” version af Go Go Berlin.

”The O.C.E.A.N - part 1 + 2” trækker sin reference til et af de nye numre, ”The Ocean” som publikum kunne opleve for første gang til bandets koncerter i marts 2018, der trak fulde huse i København & Aarhus. 

Det skriver pressen om Go Go Berlin:
* * * * *
En rockåbenbaring på Northside

”Go Go Berlin har spillet flere hundrede koncerter siden begyndelsen i Silkeborg i 2010. De virker sammenspillede, ikke bare i det fælles lydrum, men også bevidsthedsmæssigt. (…) Vium synger som en mand, der både intuitivt og helt bevidst udmærket godt ved, at rock'n'roll er en krig, der skal vindes hver gang.”
B.T.

* * * * * 
Ich bin ein Go Go Berliner

”Go Go Berlin har Danmarks måske bedste fans. Livslystne unge mennesker i alle aldre, der hurtigt får ømme håndflader og kridtede dansesko. Det er slet ikke svært at forstå, når man med egne øjne og ører oplever krudtuglen Christian Vium og hans kumpaner sætte ild til et ladt Magasinet.”
GAFFA

 

PONY MARAHALL

Århusianske Pony Marshall, med karismatiske Isak Ruiz i front, debuterede under SPOT Festival 2018 og siden da er det, som BandsofTomorrow skrev i Dec. 2018, gået stærkere, end det gør for de fleste. De har formået at spill rover 25 koncerter, samt være på support på Go Go Berlins Danmarksturné, hvor Pony Marshall fik mange roser, blandt andet fra Brett Tootle, som mente at "Pony Marshall har elementer som de skarpeste indierock navne rummer.”

Bandets lyd folder sig ud som en storladen hybrid mellem apatisk croonerrock á la Iceage og poppede guitar - hooks, som dem Mew tidligere var mestre i.

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

ståpladser 185,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbner: kl. 19.00

Koncert: kl. 20.00

Salsplan

Se salsplan