Fries Before Guys

En aften med Nanna og Josephine fra podcasten Fries before Guys

Med adskillige udsolgte events og live-indspilninger bag sig, tager Nanna og Josephine i foråret 2019 på deres første store danmarks-turné med shows i de fire største byer, Aalborg, Aarhus, Odense og København. Nanna og Josephine er to kvinder, der har utroligt meget på hjerte. Tonen er som altid direkte og ærlig, og aftenen vil byde på overraskelser og nye indslag i deres velkendte univers. 

Deres podcast består af mere end 100 timers båndede samtaler, men nu slukker de optageren, for at se, hvad der sker, når erkendelserne og fortællingerne ikke kan redigeres eller klippes ud. Vil det lykkes dem at finde ind til den ultimative sandhed om dem selv og verden? 

Nanna og Josephine er kvinderne bag samtalepodcasten Fries Before Guys. Podcasten har i skrivende stund over 3 millioner downloads. De debuterer som forfattere med deres fælles bog, EN SOM OS, der udkommer på Gyldendal i maj 2019.  Igennem de seneste tre år har duoen i deres podcast og til live-events arbejdet på at skabe et sprog og en samtale om alle de udfordringer og følelser, der relaterer sig til at være ung kvinde i Danmark. De insisterer på, at vi skal kunne sige alt højt. Deres mission er at skabe et fællesskab omkring de vigtige samtaler og de inviterer altid deres lyttere helt med ind under huden. De er begge feminister, altid hudløst ærlige, og er ikke bange for at tage plads! De lider begge to af angst, har flere uddannelsesfiaskoer bag sig og er generelt mere end almindeligt bekymrede.

Det siger pressen:

Politiken, 2018: ”Dansk podcast om orgasmer, kropsligt selvhad og venskab er en god indsprøjtning til et liv i 20’erne. Podcasten 'Fries Before Guys' lader lytteren finde ro i sig selv med løse samtaler om alt, intet og uperfekthed”

Ud&Se, 2018. “Det er ærlig venindesnak i den populære podcast ‘Fries Before Guys’. De to værter inviterer løbende folk i studiet og taler om alt fra nyfeminisme til angst og sex”

Femina, 2018. “Her er der ikke noget, der hedder sluk mikrofonen - heller ikke selv om følelserne snører halsen til eller et grineflip brager ind i øret. Der er plads til det hele, præcis som i det virkelige liv. Fries before guys er bare utroligt befriende på samme måde som en lang snak med din bedste veninde kan være det?

Køb billet

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Unum. siddepladser 145,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 19.00

Koncert: kl. 20.00

Salsplan

Se salsplan