Anne-Grethe Bjarup Riis

I Guds Rige

Foredraget flyttes til 29-9-21 kl. 20

Allerede købte billetter gælder til den nye dato.

Kan du ikke den nye dato, refunderes billetten. 

Har du købt billetten gennem Billetlugen.dk får du automatisk besked.

Har du købt billetten i Skråens billetsalg eller i Salling, kan du henvende dig hos Skråens billetsalg mandag, onsdag og fredag kl. 15 - 17

Da Anne-Grethes otteårige søn bliver dødeligt syg, forandrer hendes liv sig fra en velfungerende tilværelse til et mareridt. Afskåret fra omverdenen i isolation på Rigshospitalet skal hun være mor for sin cancersyge dreng med den umenneskelige viden om, at han kan dø. Hendes ægteskab bliver sat på en hård prøve, familie og venner forsvinder, og bønnerne op til Gud bliver ikke hørt. 

 

Ensomhed, uretfærdighed og svigt fylder Anne-Grethe og får brudstykker fra en fortrængt barndom til at dukke op i hendes erindring.

 

Vi følger den otteårige Anne-Grethe og hendes familie, som flytter fra det civiliserede Herning ud til de øde og spøgelsesagtige brunkulslejer i Søby i 70’ernes Midtjylland. Mørke familiehemmeligheder trækkes frem i lyset og udspiller sig et gudsforladt sted blandt forsømte skæbner, svineavl og kviksand og åbenbarer, at en ætsende forbandelse smitter ned gennem generationerne. 

 

I Guds rigeer en fortælling om menneskelige relationer og om at søge ned i barndommens mørke fortrængninger og møde sig selv. Romanen er en stærk personlig beretning om liv og død, om skyld og svigt og om at bevare et håb i den sværeste tid. 

Køb billet

Dato

Tid

29/09/21 kl. 20:00

Pris

Unum. siddepladser 225,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 19.00

Show: kl. 20.00

Salsplan

Se salsplan