Emil Kruse

Support: KÅ

Emil Kruse har på trods af sine unge alder været en del af den danske musikscene i lang tid. Først som den ene halvdel af grime-duoen “Sleng”, og senere under navnet Aesthetic, hvor han lavede 90’er-inspireret hiphop. I 2016 udgav Emil Kruse debut EP’en “Slumromantiker” under eget navn, som blev rost til skyeerne af størstedelen af den danske anmelderstab. Kruses musikalske univers kan bedst beskrives som melodiøse vokalstrofer akkompagneret af ligedele sfæriske synth-flader og 80’er Moog-bas.

Københavnske Kailash William Chatterjee startede sit musikalske eventyr i 2011, som grimerapper, under aliasset Kay – et kunstnernavn han siden hen har ændret til Kå. Han skabte sig hurtigt et navn på den danske undergrunds-scene, som i 2017 sikrede ham en finaleplads i DR’s Karrierekanonen - nummeret “Være Sådan Her” blev Ugens Kanon.

Siden sin deltagelse i Karrierekanonen, har der været stille omkring Kå, men med god grund. Han har arbejdet på ny musik og har lige smidt første udspil "Ingen Stress" fra den kommende EP ”Skybrud” på gaden. Singlen er allerede blevet taget godt imod og er i fast rotation på P3.

Køb billet
Besøg kunstnerens

Skråen by night

Efter koncerten med Emil Kruse er der Skråen By Night i Skråens louge. Der er fri entré for publikum med billet til Emil Kruse.
Lillevangen 12/12/19

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Ståpladser 175,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbner: kl. 19.00

Koncert: kl. 20.00

Salsplan

Se salsplan