ELBA er lyden af kraftfuld skandinavisk pop når det er bedst. Med en håndfuld velskrevne og stærkt eksekverede singler i bagagen, er 25-årige ELBA en stærk kandidat til at blive en af Danmarks næste store popartister.

ELBA’s energiske og catchy synthpop er både personlig, dramatisk og fængende - og formår både at få hjertet og fødderne til at danse1. En cocktail af energi der giver associationer til kvindelige kollegaer som Aurora, MØ & Robyn.

Bag akronymet ‘ELBA’ finder man Ellen Bathum - ikke kun en dygtig vokalist, men også en musikalsk håndværker i sin egen ret. Ellen er dybt
involveret i alle aspekter af sit musikalske projekt - lige fra sangskrivning og produktion til mix og master - og hendes perfektionisme er til at tage og føle på i sangenes detaljerigdom og personlige energi.

ELBA har allerede i sine første år som artist sat sit præg på den danske musikscene. I 2019 lukkede hun Countdown scenen på Roskilde Festival til flere anmelderes begejstring. Hun har efterfølgende spillet prominente festival som bl.a. SPOT & Alive Festival samt spillet til vigtige kulturbegivenheder som Copenhagen Pride.


Den nyligt udgivne single ‘700 Angels’ har fået stærk opmærksomhed i både tysk- og dansk radio. Sangen har ligget i rotation på ‘P3’ og har fået airplay på både ‘P4’ og tyske ‘Bayern3’. ELBA arbejder i øjeblikket på hendes næste EP og med et dygtigt producerhold bag sig bliver det spændende at følge hendes musikalske univers.

Køb billet

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Unum. siddepladfser 150,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 19.00

Koncert: kl. 20.00

Salsplan

Se salsplan