Dodo & The Dodos

Gennem tre årtier har Dodo and the Dodos været leverandører af dansk kvalitetspop. Vågner i natten,Sømand af verden, Vi gør det vi kan li og Pigen med det røde hår, for blot at nævne nogle, er tiler på eviggyldige sange, som er så velkendte og elskede, at orkesteret blot behøver at slå de første akkorder an, før publikum er helt med.

Dodo and the Dodos lukker op for et velkendt univers, der sprudler af spilleglæde, humor og gode tider. “Sangene har
 vokset sig større end os, de lever deres eget liv,« fortæller bandet, og de går ydmygt til opgaven med at formidle sangene og give publikum en fed musikalsk oplevelse - hver eneste gang, de går på scenen

For 30 år siden, nærmest ud af det blå, slog Dodo and the Dodos igennem med sangen Giv mig hvad du har. Det skete ved en TV-optræden, hvor Dodo Gad sang sig direkte ind i publikums og anmeldernes hjerter, og i løbet af kort tid indtog orkesteret en stærk position på den danske musikscenen. Dodo and the Dodos har i dag solgt omkring halvanden million eksemplarer af orkesterets i alt 6 studieplader.

Når Dodo and the Dodos i dag går på scenen, er det med præcis det samme orkester og i samme opstilling som dengang for 30 år siden. Dodo Gad og Jens Rud på vokal, guitaristerne Steen Christiansen og Anders Valbro samt trommeslageren Lars Thorup.

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Skråen by night

Efter koncerten med Dodo & The Dodos er der Skråen By Night i Skråens louge. Der er fri entré for publikum med billet til Dodo & The Dodos.
While I Wonder 16/03/18

Dato

Tid

16/03/18 kl. 20:00

Pris

ståpladser 245,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: 19.00

Koncert: 20.00

Salsplan

Se salsplan