DM i Stand Up 2018

Special guest: Jonas Mogensen

Danmarks næste store stand-up-talent skal findes! Glæd dig til en forrygende sjov aften, hvor du er med til at bestemme, hvem vi skal grine af i fremtiden.

Nu skal DM i Stand-Up afgøres igen. I de indledende runder dyster Danmarks sjoveste upcoming komikere om at få én af de eftertragtede pladser i semifinalerne. Komikerne leverer deres skarpeste sæt af jokes, og DU og resten af publikum bestemmer, hvilke to komikere der skal sendes videre i konkurrencen.

Den endelige vinder af

DM i Stand-Up 2018 kåres i finalen, som finder sted på Bremen Teater i København den 7. november.

Aftenens vært er Mikkel Klint Thorius, som vandt ‘Comedy Fight Club 2017’ og netop nu er aktuel på Netflix med sit onemanshow ‘Hvid skyld’. Mikkel søger for, at både publikum og deltagere bliver guidet godt igennem aftenen. Hver aften byder også på en special guest, der kommer og underholder med en god gang stand-up, mens stemmerne bliver talt op.

Vinderen af DM i Stand-Up 2018 får ét års kontrakt med Danmarks største komiker-bookingbureau, FBI – og dermed starten på en professionel stand-up-karriere.

Jonatan Spang, Linda P, Lars Hjortshøj, Ruben Søltoft og Simon Talbot er bare nogle af de komikere, som har fået deres gennembrud ved at deltage i DM i Stand-Up. Der er med andre ord garanti for en både sjov og nervepirrende aften!

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Unum. siddepladser 145,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 19.00

Show: kl. 20.00

Salsplan

Se salsplan