Die Herren

Die Herren og ”U2-BigBang Teorien”:


Die Herren har fra det det første undseelige sekund - siden de i 1991, så et lille lysglimt i U2´s musik - været i bevægelse mod noget større!


Større forståelse for U2´s musik og for at skabe den bedste koncert. Større musikalsk spændvidde. Større indlevelse i hvad publikum ønsker – og for hver gang, at gøre en Die Herren-koncert til noget større – selv i de mindste sammenhænge!


Det er ikke nødvendigvis kun et spørgsmål om mange og store

højttalere, lamper og skærme – men i lige så høj grad et spørgsmål om nærvær og kontakt til publikum. Et spørgsmål om opfindsomhed, intuition - og om at gribe nuet, krydret med ydmyghed, humor, fandenivoldsk nerve - og så selvfølgelig – dygtighed og overskud.


Efter mere end et kvart århundrede med U2´s fantastiske sange har Die Herren fundet deres egen formel på at løfte sangene yderligere, så de opstår i en ny dimension i Die Herrens univers – men altid uden at miste deres særlige U2-kerne og -nerve!

Die Herren har den fordel, at de kan det med deres koncerter – som U2 ikke kan mere i kraft af deres størrelse og popularitet – nemlig lade publikum komme meget tæt på, og få musik og band helt ind under huden.
Nærkontakten er essentiel for at skabe den bedste koncert!


Die Herren skaber selve braget - eksplosionen i spændingsfeltet mellem orkester og publikum - Et U2-BigBang!
Og det gnistrer og brager, når Die Herren går scenen. De allerbedste U2-sange gennem snart 40 år sat sammen til et koncertforløb hvor publikum ikke på noget tidspunkt lades i stikken – men inkluderes og beriges!
Livet er for kort til dårlige koncerter!


”U2-BigBang” er Die Herrens svar på hvordan en koncert skal skæres i 2018!

 

Køb billet
Besøg kunstnerens

Skråen by night

Efter koncerten med Die Herren er der Skråen By Night i Skråens louge. Der er fri entré for publikum med billet til Die Herren.
The Florines 06/06/20

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Ståpladser 230,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene  åbner: kl. 19.00

Koncerten starter: kl. 20.00

Salsplan

Se salsplan