Cocker Live

Få kunstnere har haft en så imponerende karriere som Joe Cocker. Første singleplade kom i 1964, og så gik det ellers stærkt, godt hjulpet af Beatles klassikeren ”With A Little Help From My Friends”, som Cocker gjorde til sin egen, og udgav i 1968. Året efter cementerede han sin status som megastar på Woodstock festivalen. 

I 80´erne bragede han igennem med filmhits som, ”Up Where We Belong” samt ”You Can Leave Your Hat On”. Sange som “Unchain My Heart”, “You Are So Beautiful” er ligeledes blevet langtidsholdbare hits, og Cocker turnerede verden over for fulde huse, indtil kort før sin død i 2014. I alle 50 år har han næsten udelukkende fortolket andres sange, og derfor er sætlisten pakket med kendte sange fra så forskellige artister som Bryan Adams, Mary J Blige, Bob Marley, Elton John, m. flere.

Cocker LIVE er samlet af lokale Morten Larsen, og tæller en række af landets allerbedste musikere. Ikke mindre end 8 musikere og sangere går på scenen, når Cocker LIVE spiller en fuld koncert. To sæt, spækket med hits og hentet fra Cockers store brede repertoire – det bliver en kæmpefest.
Musikerne i bandet har spillet med hele perlerækken af danske topnavne, samt en del udenlandske, i TV shows og koncerter, og masser af pladeudgivelser.

Morten Larsen Vokal
Lars DK Nielsen 
Keyboards/Kor/arr.
Casper Dybdahl 
Guitar/Kor
Samuel Hejslet 
Sax
Dan Rasmussen 
Bas
Niels Ratzer 
Trommer
Mai Skytte 
Kor
Freja Würtz 
Kor

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Ståpladser 195,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 19.00

Koncert: kl. 20.00

 

Arrangør: Cocker Live