Cliff Richard

+ Brdr. Olsen

SIR CLIFF RICHARD - JUST FABULOUS ROCK ‘n’ ROLL 2017 TOUR

Den legendariske sanger er klar til at besøge Danmark, og du kan opleve ham i Skovdalen i Aalborg den 11 juni 2017.

For at fejre udgivelsen af hans fantastiske nye album "Just ... Fabulous Rock 'n' Roll", vil Storbritanniens mest succesfulde hit-maker, Cliff Richard, tage på en sommer tour i 2017 – dog er det kun Storbritannien og Danmark, som får muligheden for at opleve Sir Cliff live.

Cliff er vendt tilbage til sine rødder ved at indspille et album af hans yndlingssange fra den gyldne æra af rock 'n' roll. Disse omfatter Cliff`s gengivelser af skelsættende numre som Roll Over Beethoven, Great Balls of Fire, Sweet Little Sixteen og hans helt egen debut single, Move It. Albummet har også en duet med kollega idol Elvis Presley på Blue Suede Shoes.

Dette har været en karrierelang drøm for Cliff Richard, som nu bliver til virkelighed. Den nye udgivelse følger den enorme succes af hans sidste studiealbum, 'The Fabulous Rock' n 'Roll Sangbog "i 2013, og den højtidelige '75 på 75-75 Career Spanning Hits" i 2015. 'Just ... Fabulous Rock' n 'Roll "vil, forbavsende nok være hans 102. album.

 

BRØDRENE OLSEN

Smukt som et stjerneskud, Walk Right Back, Angelina, Little Yellow Radio, I Have to Dance og mange flere. Der er nok af Brødrene Olsen hits at vælge imellem til at skabe fællessang og få publikum i den ultimative feststemning i Skovdalen, når Cliff Richard gæster Aalborg søndag 11. juni.
Brødrene Olsen er netop blevet udvalgt som opvarmningsband for den populære engelske sanger, som må siges at være den ultimative popstjerne med en over 50 år lang musikkarriere bag sig.

Også Brødrene Olsen har en lang musikkarriere bag sig. Jørgen Olsen og Niels ”Noller” Olsen slog igennem i 1972, og i år 2000 fik deres karriere et ekstra boost, da de vandt det internationale melodi grand prix med Smuk som et stjerneskud (Fly on the Wings of Love). I perioden 2000-2005 solgte Brødrene Olsen ikke færre end 250.000 albums, og albummet Wings of Love lå på førstepladsen af album-hitlisten i 15 uger, hvilket kun er overgået af Rasmus Seebach og Kim Larsen.

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

A-pladser (siddepladser) - udsolgt 695,00 kr

B-pladser (siddepladser) - udsolgt 596,00 kr

Ståpladser 395,00 kr

Spisebillet (ikke inkl. koncert) 219,00 kr


Sted

Skovrock

Tidsplan

Dørene åbner: kl.18.30

Koncerten starter: kl. 20.00 

Arrangør: RIM