Band On The Run

En hyldest til Paul McCartney

Arrangør: Musical Danmark

Velkommen til en stærk medrivende og nærværende hyldest til én af de største nulevende musikalske ikoner, Paul McCartney, der i foråret 2017 fylder 75 år.  

BAND ON THE RUN foregår på en bestemt dag, nemlig den 8. december 1980. Denne dag går Paul McCartney i studiet sammen med sit orkester Wings for at øve til en kom¬mende verdensturne. Med sig i studiet har McCartney udover sit imponerende katalog af popsange også en plan om, at bandet for første gang i 10 år skal spille Beatles sange. Samt en drøm om, at turneen måske kan genforene ham med John Lennon. Sådan kom det ikke til at gå... Samme dag bliver John Lennon skudt udenfor sit hjem i New York. 

BAND ON THE RUN er en musikalsk og delvis fiktiv fortælling om denne skæbnedag for snart 37 år siden. Ved hjælp af 30 hits fra både McCartneys solokarriere samt The Beatles fortælles historien om legenden bag den moderne popmusiks største klassikere og om McCartneys ofte anstrengte forhold til vennen Lennon. 

På scenen kan der ses frem til at møde otte af vores mest talentfulde, professionelle sangere og musikere, bl.a. sanger, musiker og skuespiller Christian Berg, som for nylig havde én af hovedrollerne i musicalen Jekyll & Hyde på Det Ny Teater.

Køb billet

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Siddepladser 340,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: 18:30

Koncert: 19:30