Band Battle 2021 songwriter # 3

Koncert med Jens Jepsen

Band Battle inviterer indenfor til en hyldest af nordjyske musiktalenter.
Denne aften dyster 5 songwritere om at komme videre til Band Battle semifinalen og i sidste ende titlen som ”Årets Nordjyske Songwriter 2021” samt præmier til en værdi af 80.000 kr., koncertoptrædender og videoproduktioner.

Denne aften kan du glæde dig til at opleve følgende nordjyske singer/songwriters på scenen: 

Nicklas Lind
Jens Stage
Pawis
Paul Bader
Phillip Leeholm

To songwritere går denne aften videre til semifinalen. Et dommerpanel vælger den ene finalist, mens publikum vælger det andet. Så mød op og stem på din favorit! 

Efterfølgende er der koncert med Jens Jepsen.
Jens Jepsen har beriget sig erfaring gennem de sidste 10 år på de skrå brædder - alt fra brune værtshuse, spillesteder og festivaller rundt om i både ind - og udland. Sangene fortæller om længslen efter både det lyse og mørke i tilværelsen, og de kredser om en velkendt americana-sound, dog med en vildskab og ærlighed som er samlet op gennem et årti i rampelysets brogede skær. Jens Jepsen deltog i Band Battle i 2014 og har siden hen udgivet 3 albums. 

Band Battle er skabt i samarbejde med sponsorer og partnerne; Skråen i Nordkraft, Royal Unibrew, KORMA, ANR, Dansk Musiker Forbund, DOK Studio og Den Rytmiske i Nordkraft.

Køb billet

Dato

Tid

20/05/21 kl. 19:00

Pris

Unum. siddepladser 95,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 18.30

Koncert: kl. 19.00