Baal

Suport: She's a Sailor

BAAL er klar med helt nyt album  "Time is Old", der udkom 11. januar. 

Det er næsten 10 år siden at Baal sidst udgav et album. Siden da har de været lukket ned indtil forrige år, hvor de spillede en række udsolgte koncerter i forbindelse med 20 års jubilæet for deres albumdebut “Sensorama” fra 1996, hvor de også besøgte Skråen.

Det nye album er en tilbagevenden til det oprindelige, deres storladne rock som de blev kendt for fra starten. Koncerten på Skråen forrige år var helt som en Baal koncert skal være, storslået, fremragende og genial. Med det nye album i ryggen har vi store forventninger til Baal.

 

She's a Sailor

Som opvarmning præsenteres det danske indiepop-orkester She’s a Sailor, der med debutsinglen "Beautiful" i 2016 blandt andet røg i tung rotation på P4. Efterfølgende har de turneret i hele landet såvel på spillesteder som til festivaler. Bandet bygger sit univers på den gode og iørefaldende melodi i stemningsfulde og finurlige arrangementer med kammerpop-undertoner.

 

Duoen består af de to viborgensere Jesper Vindberg (guitar og sang) og Thomas Albrechtsen (klaver og sang). Begge ser de meget frem til rollen som opvarmningsband for Baal:

 

"Baals nuancerige og eksperimenterende stil gjorde stort indtryk på os, da vi lærte dem at kende der i halvfemserne. Derfor glæder vi os rigtig meget til at supporte dem og give vores bidrag til, at publikum får en god aften," siger Thomas Albrechtsen.

 

På scenen flankeres She’s a Sailor af bassist, trommeslager og trompetist.

Køb billet
Besøg kunstnerens

Skråen by night

Efter koncerten med Baal er der Skråen By Night i Skråens louge. Der er fri entré for publikum med billet til Baal.
Salvia 29/09/20

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Ståpladser 205,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 19.00

Koncert: kl. 20.00

Salsplan

Se salsplan