APRES Cabaret

Tryllekunstneren David Tholander har samlet et broget line-up af lokale og nationale artister, der slår smut over kunstarter som tryl, jonglering, musik, gøgl og komik.

 

MARTA CARBAYO
Klovn for voksne… (med eller uden børn)

Den uimodståelige lille spanske klovn Marta Carbayo kommunikerer uden ord fra hjerte til hjerte og skaber et univers hvor alt kan ske. 
Hun leverer et prisvindende show med en ægte og til tider utroligt subtil humor, som minder én om hvor smuk og simpel verden kan være.

Der kan grines af alt når det kommer under Martas behandling: Sang, dans, ja selv stilheden bliver morsom...

 Læs mere om Marta Carbayo på www.cantaclown.dk

 

STIJN DE BOECK
Holder balancen med hovedet nedad

Stijn (udtales Stan) er jonglør og håndstandsartist fra Belgien. Han modtog sin bachelorgrad i Cirkus og Scenekunst, sommeren 2016 fra cirkusskolen ACAPA i Tilburg, Holland. Nu har han sine fødder og hænder plantet i dansk jord - et held for dansk publikum.

 

KRISTIAN SCHARLING
Kaster med ting

Kristian Scharling er en erfaren jonglør med speciale i diabolo. Gennem de sidste otte år har Kristian optrådt - både som solo-artist og som en del af større forstillinger. De fleste vil nok kende ham fra TV2-programmet, Danmark Har Talent, hvor han fik rosende ord med på vejen af blandt andet Peter Frodin og Jarl Friis-Mikkelsen.

 

ANDERS SKIBSTED
Tangoharmonika på dansk 

Anders Skibsted er en af de få danskere der mestrer bandoneonen, den lille tangoharmonika der er synonym med lyden af den argentinske musik. Han har spillet i ind- og udland og er på trods af sit danske ophav en mesterlig fortolker af tangoen.

 

LUNA STOCKMAR
Charmerende luftkunster

Luna er professionel cirkusartist fra Danmark, med speciale i statisk trapez. Hun har uddannet sig forskellige steder i Europa. I 2014 blev hun færdig på cirkusskolen Rogelio Rivel i Barcelona og i 2016 kom hun hjem fra cirkusskolen École Nationale des Art des Cirque, Paris. Når Luna hænger i sin trapez skabes der måben og smil - hver eneste gang!

 

DAVID THOLANDER
Specialiserer sig i ting der synes umulige, men ikke er det

Tryllekunstneren har aalborgensiske rødder og sit virke i og udenfor Danmark. Kombinationen af tryl, visuel poesi og fysisk komik er tilbagevendende karakteristika, når David optræder, mens scenariet kan variere mellem alt fra en teatersal, henover en hotelsuite til et spejltelt.

Læs mere om David Tholander på www.davidt.dk

 

Køb billet

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Unum. siddepladser 70,00 kr


Sted

spejltelt

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 18:00

Show: kl. 19:00