Amalie Thørholm

Skråen By Night

Amalie byder publikum indenfor i hendes popunivers fyldt med masser af velkomponeret musik, som bedst kan beskrives som moderne singer-songwriter, pop og rock, tilsat elektroniske elementer. 

Med sit stærke udtryk og fremragende popsange bevæger Amalie altid sit publikum, og hun bruger det danske sprog til ærligt at fortælle om sine tanker og hvordan hun ser verden. 

 

i 2018 hun udsendte Amalie sin debut EP, som blev taget rigtig godt imod på streamingtjenesterne og rundt på landets radiokanaler. 

I sep. 2019 udkommer Amalie Thørholms nye single “Ingenting”, en udgivelse der efterfølges af koncerter i hele landet. 

 

Hvor debut-EP’en fra 2018 satte scenen for Amalies talent og evner som sanger og sangskriver, løfter “Ingenting”, der er produceret i samarbejde med producer Joachim Ersgaard, sløret for en mere moden og bevidst sangskriver og for en lydside, som har masser af kant. 

 

Amalie Thørholm er fantastisk på en scene, hvor hun sammen med sit liveband altid leverer masser af nærvær, gode historier og en overbevisende musikalitet. Med sin store vokal, personlighed og karisma er Amalie en artist, der fungerer perfekt live.

 

Line up:

Amalie Thørholm - Vokal

Signe Michno - Keyboards, vokal

Lasse Baggenæs - Guitar

David Hansen - Bas, programmering

Mikkel Noe - Trommer

Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Stå/siddepladser 50,00 kr


Sted

Skråen lounge

Tidsplan

Koncert: kl. 22:30

 

Billetter købes i indgangen fra kl. 22