Alex Vargas

Support: David44

TO ALEX VARGAS-KONCERTER PÅ ÉN AFTEN
Han brød igennem, som singer-songwriter på små klubscener, men har de seneste år taget sine elektroniske noise-soul til landets største koncertsale, festivaler og tilmed Royal Arena. I foråret 2019 forener Alex Vargas begge verdener på helt særlig Danmarksturné.

I løbet af blot to år, gik danske Alex Vargas fra at spille udsolgte koncerter på små Københavnske spillesteder, til at indtage landets største festivalscener og Royal Arena med sin himmelstræbende
 vokal og gennemslagskraftige noise-soul. I foråret 2019 giver Vargas 15 helt særlige koncerter landet over. Her vil man nemlig kunne opleve den anmelderroste sanger i to forskellige liveopsætninger: første del solo og anden del med fuldt band – på én og samme aften.

Alex Vargas har spillet hundredvis af koncerter verden over og er både kendt for sine akustiske samt elektroniske liveshows. Og med udsigt til en udsolgt efterårstour, er en af landets største stemmer og hitmageren bag sange som ’Shackled Up’, ’Higher Love’ og ’Inclosure’, klar til endnu engang at hæve barren, og udfordre sig selv og sine fans

David44

DAVID44 rundede 2018 af med house-inspireret electropop, der fik udlandet til at sammenligne den islandskfødte musiker med anerkendte verdensnavne. Samtidig viste han nye sider af sit talent med en sjælfuld og rørende piano version af sin single ’Truth’. Og nu tages guitaren i brug, når DAVID44 på sangen ’Other Side’ improviserer de nødvendige ord.

 

”Vokalen er indspillet i to takes, mens teksten bare kom af sig selv,” fortæller David Ólafsson om ’Other Side’, som blev indspillet hos produceren Þormóður i et studie i Reykjavík. Ólafsson fortsætter: ”Det var nogle ord, som jeg havde brug for at få ud. En sang til de hårde tider, hvor forskellige døgnrytmer og ens personlige mål og drømme kan få to mennesker til at glide fra hinanden. Men det er en ”Jeg har dig, baby”-sang, om ikke at give op på kærligheden. For den er der stadig, når vi kommer om på den anden side.”  

 

’Other Side’ er endnu en smagsprøve på hvad vi kan forvente os af DAVID44s kommende forårsalbum. Tilbage i november måned fik vi ’Truth’ – en single, som opnåede stor international bloghype. ”Think of the massive number 1 from Calvin Harris and Sam Smith, ’Promises’ (…) but with an icy Nordic air breathed into it” skrev pop-mediet, Scandipop, mens der var store roser fra amerikanske Variance Magazine og engelske Spindle Magazine, som hæftede sig ved DAVID44s dansk-islandske ophav og særegne sound.

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Skråen by night

Efter koncerten med Alex Vargas er der Skråen By Night i Skråens louge. Der er fri entré for publikum med billet til Alex Vargas.

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

ståpladser 325,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: 19.00

Koncert: 20.00

Salsplan

Se salsplan