Anthon Edwards - flyttes til 10-2-22

Grundet den fortsatte nedlukning flyttes koncerten med Anthon Edwards den 3. april 2021 på Skråen til den 10. februar 2022 kl. 20

Allerede købte billetter gælder til den nye dato.

Har du ikke mulighed for at komme til den nye dato refunderes billetten.
Har du købt billetten på billetlugen.dk får du automatisk besked. Billetlugen har lige nu meget travlt og vi opfordrer alle til ikke at henvende sig til Billetlugen. Du skal forvente en behandlingstid på 4-6 uger. Vi takker for tålmodigheden.

Har du købt billetten i Skråens billetsalg eller hos Salling refunderes billetten i Skråens billetsalg. Billetsalget er åbent mandag, onsdag og fredag kl. 15 – 17

Billetter refunderes frem til den 15. april 202121-årige Anthon er den ene halvdel af de danske hitmagere fra Citybois, hvis karriere kun er gået opad på siden de fem år tidligere kom frem i X Factor. De er blevet streamet mere end 200 millioner gange og haft udsolgte shows over hele Danmark. De er topartister inden for streaming, radiosupport, liveshows og sociale medier de seneste år. De udgav albummet BOIS FOREVER (inkl hits som ”Sig Mig”, ”Finde Tilbage” og ”Sol Over København”) i maj 2020, hvorefter deres største tour til dato blev aflyst pga Covid-19.

I mellemtiden er Anthon nu klar til at stå på egne ben og gå solo med dén millennium R&B lyd, som er så velkendt. Anthon voksede op og havde hjertekvaler til lyden af Ne-Yo, festede til lyden af Usher, han ville gerne være ligeså charmerende som Craig David og han blev forelsket på samme måde som Mario. Nu er Anthon en voksen mand og klar til at mixe den klassiske R&B med lyden af 2020.
Det kommer særligt til udtryk på hans 1. single ”Holder os Vågne” feat. Burhan G.
”Det er corny, det er sjovt, det er anderledes og så er det selvfølgelig RIGTIG fedt musik med en nerve af motivation til folket derude omkring livet, at begå fejl, at komme videre og elske momentet, man står i.”

Køb billet

Dato

Tid

10/02/22 kl. 20:00

Pris

Unum. siddepladfser 235,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbner: kl. 19.00

Koncert: kl. 20.00


Koncerten sælges som siddekoncert men kan ændres til ståkoncert.

Der er altid siddepladser bagerst i salen


Når du skal til koncert eller show på Skråen:

 

Kom i god tid.

Du kan se på din billet eller her på siden hvornår dørene åbnes.

 

Husk din billet 

Vi scanner billetten i indgangen

Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet. Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken.

 

Vi vil opfordre til at du køber din billet på de officielle salgssteder. 

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at henvende dig til vores billetsalg.

Salsplan

Se salsplan