Aalborg Comedy Festival

Aalborg Comedy Festival

Sammen med AKKC, Nibe Festival og Aalborg Events præsenterer vi for første gang Aalborg Comedy Festival fra 27. august til 2. september 2019. Festivalen byder på et internationalt topnavn i engelske Michael McIntyre tæt fulgt af danske navne som Rune Klan, Torben Chris, Geo, Niels Roos, Per Worm, De Håndplukkede og Nul Stjerner.

Spillestederne spænder fra den store scene i Aalborghallen til spændende steder som Spejlteltet ved Nordkraft, John Bull, Salling Rooftop og Støberiet i Nibe.

PROGRAM

Niels Roos

NIELS ROOS

Niels ”Niarn” Roos præsenterer nyt underholdningsshow: Manden de kaldte Niarn

Du kender Niels Roos som den aalborgensiske rapper Niarn, der står bag hits som "Dobbelt A" og "Antihelt". For fem år siden droppede Niels karrieren som Niarn, efter han var døden nær af sit massive alkohol- og stofmisbrug.

Niels har dog kun lagt Niarn, og ikke musikken, på hylden, og er nu tilbage med et underholdningsshow, der kombinerer musik og historiefortælling.

Udover indlevelsesrige og humoristiske historier indeholder showet også både nye, såvel som ældre musiknumre krydret med anekdoter om Niels´ tid på toppen af hitlisterne og forrest i baren.

Den 27. august kl. 20/Spejlteltet ved Nordkraft, Arr.: Skråen
Billet: 145 kr., KØB BILLET

Nul Stjerner

NUL STJERNER

Kom med bag kameraet på det alternative DR2-rejseprogram NUL STJERNER, hvor Morten Kirckhoff og Jan Elhøj rejser ud til steder, de fleste turister prøver at undgå - steder og lande med nul stjerner. Hør dem fortælle, hvad der sker, når man tjekker ind på hoteller med dårlige anmeldelser og spiser på dårlige restauranter, når de to rejsekammerater fortæller de sjoveste historier fra optagelserne til programmet.

Den 27. august kl. 19, AKKC, Europahallen, Arr.: AKKC
Billet: 245 kr. KØB BILLET

Per Worm

PER WORM - ROST TIL SKYERNE

Få en hyggelig aften i Spejlteltet, hvor grinene ligger tæt side om side med eftertanken. En leg med de genrer, som du kender fra koncerter, stand-up shows, musicals og monologer. På scenen står musikeren, komponisten og Nordjyden Per Worm, der vandt Danmarksmesterskabet i Comedy Slam i 2012

Den 28. august kl. 20, Spejlteltet Nordkraft, Arr.: Skråen
Billet: 145 kr., KØB BILLET

Torben Chris

TORBEN CHRIS

En af dansk komiks halvtunge drenge kan opleves i Salling Rooftops spektakulære rammer tæt på toppen af Aalborg. Den speedsnakkende komiker byder på kaskader af ord, energi, charme og over-stregen humor – right in your face.

Den 29. august kl. 16.30, Salling Rooftop, Arr.: Nibe Festival
Fri entré (begrænset antal pladser)

Rune Klan

RUNE KLAN & THE POWLS

Støberiet, Nibe Festivals nye ”kulturrum” på Industrivej, danner ramme om et helt unikt arrangement. Først 45 minutters intenst comedy show med Rune Klan, og dernæst ”comedykoncert” med kultbandet The Powls, som er blevet en kæmpe institution på Nibe Festival.

Den 30. august kl. 20, Støberiet Nibe, Arr.: Nibe Festival
Billet: 275 kr., BILLETSALG STARTER 25. JUNI KL. 10

De Håndplukkede

DE HÅNDPLUKKEDE

Glæd dig til et godt grin, når en håndplukket gruppe af Danmarks dygtigste komikere indtager Spejlteltet. Mikkel Klint Thorius, Jonas Mogensen, Morten Wichmann, Natasha Brock og Kasper Gross leverer en formidabel aften med knivskarpt materiale og 100% grinegaranti. Hver af komikerne bidrager til en helstøbt oplevelse, der involverer forskellige hjørner af stand-up genren, samt rammende og ikke mindst humoristiske betragtninger.

Den 31. august kl. 20, Spejlteltet Nordkraft, Arr.: Skråen
Billet: 225 kr., KØB BILLET

Geo

GEO OG EN PÅ GUITAR

Geo har slået pjalterne sammen med Simon Troelsgaard, som var guitarist i Dúné. Det er comedy-musik for fuld udblæsning, hvor Geo og Simon tager tykt pis på både stand-up comedy og musikbranchen.

Den 31. august kl. 20, John Bull, Arr.: Nibe Festival
Fri entré (begrænset antal billetter)

Michael Mcintyre

MICHAEL MCINTYRE

Comedyfestivalens hovednavn er engelske Michael McIntyre, der ikke bare er Storbrittaniens største komiker, men en af verdens største. Den 43-årige komiker er verdensmester i at gøre banale hverdagssituationer, som de fleste af os kan relatere til, hysterisk morsomme. Samtidig besidder han en uovertruffen evne til at involvere publikum og bygge sine jokes op omkring deres reaktioner, hvilket gør, at hvert enkelt show bliver unikt.

Den 2. september kl. 20, AKKC Aalborghallen, Arr.: AKKC
Billet: 400 kr. - 850 kr., KØB BILLET