Band Battle 2017

Årets Band Battle bands er fundet
Skråen i Nordkraft har fundet alle deltagerne til nordjysk talentkonkurrence som afholdes for 25 år i træk

Så har Skråen i Nordkraft via gennemlytningen af demoansøgninger fundet de 12 bands og 10 singer-songwriters der er blevet udvalgt til  Band Battle og som dermed skal spille om at blive Årets Nordjyske Band og Årets Nordjyske singer/songwriter.

”Det er et jubilæums år for Band Battle i år. Det er 25. gang at der afholdes Band Battle, og vi tager meget gerne 25 år, for vi er vilde med at præsentere unge talentfulde nordjyske musikere og bands på vores scene” udtaler projektansvarlig for Band Battle Søren B. Kristensen.  ”Igen i år har vi fået tilmeldinger fra hele Nordjylland, og for langt hovedparten gælder det, at det er første gang de deltager i Band Battle. Det er altid utrolig spændende at se, hvad der kommer ind, for 80% af det, vi får ind, er musik, vi ikke har hørt om, selvom vi er meget opsøgende på ny nordjysk musik. Det er også skønt at se, at der er så stor genrespredning. Vi spænder fra Hip-hop, electronica, pop, rock og over til jazz/blues. Vi glæder os helt vildt til at komme i gang. Det bliver et par spændende måneder!” afslutter Søren B. Kristensen

Sidste års vindere blev Tunnelvision som udover præmier og spillejobs til en samlet værdi af 50.000 kr, fik opvarmnings tjansen til Ukendt Kunstner ved Aalborg Regatta, og spillede support ved Fredagsfest i Karolinelund til Turboweekend foran 4000 publikummer. Årets Nordjyske Songwriter 2016 blev Sofie Trolde som bl.a. varmede op for Krebs/Falch i Skovdalen sidste sommer.

I år afholder Skråen i Nordkraft 5 semifinaler - 3 for bands, 2 for singer-songwriters. Fra hver semifinale går 2 bands/solister videre til finalen, som afholdes den 13. maj på Skråen i Nordkraft. Publikum stemmer ét band/solist videre pr. aften og et dommerpanel vælger også en deltager som går videre til finalen. Bands og singer/songwriters, som tidligere har klaret sig godt ved Band Battle, giver koncert mens dommerne voterer.

 Udover at være med i kapløbet om at blive Året Nordjyske Band eller Årets Nordjyske Singer/songwriter giver Band Battle også muligheden for at blive ”opdaget”. Skråen har tradition for at booke flere af de bedste Band Battle bands og singer/songwriters til kommende koncerter, og igen i år består Band Battle finalens dommerpanel af professionelle branchefolk fra festivaler, spillesteder, pressen, bookingbureauer mm.

Hvorfor Band Battle?

Du har muligheden for at blive året Nordjyske navn eller Årets Nordjyske Songwriter, og muligheden for at blive opdaget af én af de mange professionelle dommere

Læs mere

Tilmelding

Læs betingelserne og udfyld online skemaet her. Der er deadline den 15. februar.

Læs mere

PROGRAM

Band Battle 1. semifinale:
Torsdag 9. marts 2017
Rasmus Bo, Why Do We Yawn, Myxil, Chalk + koncert med Hoegsberg

Band Battle 2. semifinale:
Lørdag 1. april 2017
This Bone Machine, Krain, Salvia, Vinder af indl. Runde + koncert med  Jens Jepsen

Songwriters Battle 1. semifinale
Torsdag 6. april 2017
Ginne Marker, Én Stærk Mand, Slira, What a Month, Bølge

Band Battle 3. semifinale:
Fredag 7. april 2017
Stigma, Sir Margareth, Mare, Aztek + koncert med Virtus

Songwriters Battle 2. semifinale
Onsdag 19. april 2017
Marie Hahne Duo, Benjamin Lynnerup, Blue Aura, Philip Grandjean, Vinder af indl. runde + koncert med While I Wonder

Band Battle og Songwriters Battle finale
Lørdag den 13. Maj 2017
4 singer/songwriters + 6 bands samt koncert med Tunnelvision