Sound Of Symphony

Burhan G, Noah, Hush & Pernille Rosendahl med Danmarks Underholdningsorkester

Stjernespækket line-up i symfonisk forvandling

-Burhan G, NOAH, Pernille Rosendahl og HUSH præsenterer sammen med Danmarks Underholdningsorkester “Sound of Symphony”.

 

Skovdalen byder denne aften på et unikt koncertformat, der forener rytmisk musiktradition med symfonisk lyd. Du kan opleve fire af tidens mest aktuelle og populære artister på en helt ny måde, når de spiller sammen med Danmarks Underholdningsorkesters stærke hold af strygere, blæsere og slagtøj. 

 

Sound of Symphony er et nyt koncertformat, som samler og genfortolker en række af tidens store musikbidrag. Burhan G, NOAH, Pernille Rosendahl og HUSH leverer velkomponeret pop, country og indie i hver sin ende af den rytmiske musikgenre, men fælles for dem alle er nærværet og den kunstneriske kompromisløshed. Danmarks Underholdningsorkester er den klassiske rygrad, der løfter musikken til nye højder.

 

Sound of Symphony strækker sig over tre timer, og har plads til stemningsskift og kunstnerisk fordybelse i popgenrens yderpunkter. Og publikum vil kunne opleve både melankolske og poetiske øjeblikke – og total popforløsning, når de fire artister én efter én fortolker egne musikhits og synger med på hinandens numre.

Køb billet

Dato

Tid

28/08/20 kl. 20:00

Pris

Ståpladser 250,00 kr

Unum. siddepladser 350,00 kr


Sted

Skovrock

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 18.30

Koncert: kl. 20.00

 

Det er ikke tilladt at medbringe mad- og drikkevarer eller flasker, våben, fyrværkeri, fotoudstyr, båndoptagere, videokameraer, paraplyer, hunde, havestole o.l.

Pladserne foran scenen er siddepladser

 

Arrangør: Open Air

Salsplan

Se salsplan