Nik & Jay + Marie Key

NIK & JAY SPILLER SOMMER TOUR 2018

De smider den ene hit single efter den anden, som hver gang er noget helt nyt og anderledes,
og som samtidig nærmest folder sig ud som en ny signatur lyd for Nik & Jay. Det er ærligt, det er jordnært og det rammer lige i hjertekuglen og man bliver indfanget, bevæget og glad. Senest er det ’Linje H’ der i al sin enkelhed er Nik & Jay, som danskerne aldrig har hørt dem før. Helt tæt på, akustisk og alligevel fuld af ” ere metaforer og ord der fanger, på et gyldent sprødt ow, li’som go’e croissanter”, som Nik rapper i andet vers.

2017 har på mange måder været Nik & Jay’s år. Højdepunkterne tæller bl.a. et totalt udsolgt Royal Arena i foråret og en sommertour der blev sendt afsted med singlen ’Hele Vejen’
– sommerens mest spillede danske radiohit – som kulminerede i en publikumsrekord af en koncert af ren kærlighed på årets Smukfest.

Sommer Tour 2018 er derfor en realitet. 

 

MARIE KEY MED NYT ALBUM

I fin tråd med årstiden udsender Marie Key sin tredje sang i år: “Regn”. Den nye single er forløberen til et album, der kommer i starten af 2018. Marie Key har i år allerede udsendt de to sange “Bruge dig” og “Giganter” som kom ud i juni.

Det er to år siden Marie Key sidst var aktuel med koncerter og musik. Pausen er blevet brugt til at skrive sange og udforske nye musikalske relationer. 

Køb billet

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Ståpladser 265,00 kr


Sted

Skovrock

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 18.30

Koncerten starter: kl. 20.00

 

Arrangør: Foreningen RIM

Salsplan

Se salsplan