L.O.C.

L.O.C. - aka Liam O'Connor - er et af de største navne i dansk musik. Populariteten er vokset støt siden udgivelsen af debutalbummet ”Dominologi” (2001) – og han er den sjældne kombination af kunstner og entertainer, der med en enorm og loyal fanbase både trækker gode anmeldelser og store salgstal på sine udgivelser.

L.O.C.s karriere nåede en foreløbig kulmination i 2012 - et år der på det nærmeste tilhørte ham. Han udgav to albums (på eget selskab SGMD - SelvGjort Millionær Drøm), der begge var blandt årets mest succesfulde – og som samtidig gjorde op med den normale måde at udgive musik på. ”Prestige, Paranoia, Persona Vol. 1” blev det mest downloadede album i dansk musikhistorie, med mere end 240.000 individuelle downloads – mens Vol. 2 blev udgivet til fordel for Røde Kors og endte med at skaffe mere end 600.000 kr. til organisationens arbejde. Fra de to albums kom singlerne ”Helt min Egen” (feat. Barbara Moleko) og ”Noget dumt”, der begge var blandt årets store radiohits.

BEMÆRK - L.O.C. koncerten er en del af "Skovrock 2018 Pakken", så tænker du på at købe flere billetter til Skovrock i år er det måske en ide.

Prisen for pakke er kun 595 kr. - Det er under halv pris!

Billetten gælder til følgende 5 koncerter til Skovrock 2018:
30. juni: L.O.C + support
03. august: Lars Lilholt Band + support 
17. august: Michael Falch + Lis Sørensen
24. august: Dizzy Mizz Lizzy + Carl Emil Petersen
25. august: CV Jørgensen + Sort Sol

Billetten ombyttes til 5 enkelte billetter enten i Skråens Billetsalg (tlf. 98 12 21 89) eller ved den første koncert. På denne måde kan du meget nemmere dele det gode tilbud med venner og familie.

Bemærk at billetten giver adgang for en person til alle koncerter, den kan således ikke benyttes af 5 personer til en af koncerterne.

Ret til ændringer forbeholdes

Læs mere og køb din SKOVROCK 2018 PAKKE her

 

Køb billet

Dato

Tid

30/06/18 kl. 20:00

Pris

ståpladser 245,00 kr


Sted

Skovrock

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 18.30

Koncert: kl. 20.00

 

Arrangør: Foreningen RIM

Salsplan

Se salsplan