Næste arrangementer

Gnags

& Barbara Moleko, lokal support: Sili

GNAGS vender tilbage til Skovdalen. Den gode, gamle konstellation med Per Chr. Frost som kapelmester og Peter A.G. i front, har vist sig særdeles levedygtig. 2016 bragte Gnags til Skovdalen for første gang, og her oplevede publikum et helt forrygende og velspillende band med Per Chr. Frost som musikalsk indpisker og (selvfølgelig) en energisk, ustyrlig og veloplagt Peter A.G. der fik hele Skovdalen til at gynge. Når man så samtidig kan præsentere en sætliste af hits som Gnags, så bliver det bare godt. 

I 2017 udgav Gnags "Nørd" der bød på klassiske Gnags sange samtidig med at de lyder veloplagte og friske. 

Barbara Moleko

Med to succesfulde albums i ryggen, deltagelse i ’Toppen Af Poppen’ og adskillige store koncerter på CV’et er Barbara Moleko blevet dansk folkeeje. Hendes sange bærer præg af personlige erfaringer og let relaterbare tematikker som de fleste kan nikke genkendende til. Hun formår at skrive sange med en let tilgængelighed og en umiddelbar simpelhed som dog alligevel rammer noget dybere. Hun besidder en kæmpe force med hendes smukke og genkendelige stemme, som kan vælte de fleste bagover. Hun startede sin karriere som feature på kæmpe hittet “Helt Min Egen” med LOC. Barbara udgav herefter sit debutalbum ’Lykken Er…’ i efteråret 2012, og fik bred medvind fra det danske medielandskab, hvor bl.a. Information markerede hendes entre, med ordene: ’Velkommen til Barbara Moleko. Du har en stemme, der fortjener at blive hørt’ mens også Gaffa, BT og Politiken gav store roser med på vejen. Albummet var en stor succes, og gik top ti på Itunes, og hun modtog derudover en guldcertificering for singlen ’Dum For Dig’. I kølvandet på debutalbummet blev hun nomineret til DMA, Steppeulven, Gaffa Awards og Zulu Awards, og hun har efterfølgende optrådt til et væld af udsolgte koncerter såvel som flere tv-shows og arrangementer, såsom Dronningens 75-års fødselsdag. 

I 2018 udgav Barbara Moleko 2 singler, hvoraf første singlen “Gadedreng” blev lanceret i hele landet i samarbejde med Puma. I foråret 2018 tog hun på en totalt udsolgt akustisk turné i hele landet.

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Ståpladser 250,00 kr


Sted

Skovrock

Tidsplan

Dørene åbner: kl. 18. 30

Musikken starter: kl. 19.00 

 

Det er ikke tilladt at medbringe mad- og drikkevarer eller flasker, våben, fyrværkeri, fotoudstyr, båndoptagere, videokameraer, paraplyer, hunde, havestole o.l.