Dizzy Mizz Lizzy + Carl Emil Petersen

Dizzy Mizz Lizzy tager på sommerturné

Danskerne kan ikke få nok af den populære trio, og publikums kærlighed er den bedste brændsel

for Dizzy Mizz Lizzy, der stævner ud på en ny turné i sommeren 2018 med helt friske sange

Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis-Larsen overraskede mange, da de i foråret 2016 udgav Forward In Reverse; deres første album med nye sange i godt 20 år. Den lange pause havde været god for deres kreativitet, og publikum kvitterede ved både at købe albummet ind på hitlistens førsteplads og strømme til bandets koncerter i titusindevis.

”Vi var stadig sultne og inspirerede, da turneen var forbi, og havde alle tre en stor lyst til at fortsætte de gode takter i studiet.”

Resultatet udkommer formentlig på et album i 2018, men Dizzy Mizz Lizzy kan ikke vente med at præsentere nogle af de helt nye sange for deres store og trofaste publikum, og derfor har gruppen valgt at turnere rundt i det danske sommerland i 2018. 

 

CARL EMIL PETERSEN

Carl Emil Petersen debuterede 5. oktober med sit første soloalbum, Natradio. Klassikere som "Frit Land", "Halvnøgen" og "København" har fået et kuld stedsøskende og hermed klar til sammen at drage ud til en voksende publikum skare.

 

BEMÆRK - koncerten med Dizzy Mizz Lizzy og Karl Emil Petersen er en del af "Skovrock 2018 Pakken", så tænker du på at købe flere billetter til Skovrock i år er det måske en ide.

Prisen for pakke er kun 595 kr. - Det er under halv pris!

Billetten gælder til følgende 5 koncerter til Skovrock 2018:
30. juni: L.O.C + support
03. august: Lars Lilholt Band + support 
17. august: Michael Falch + Lis Sørensen
24. august: Dizzy Mizz Lizzy + Carl Emil Petersen
25. august: CV Jørgensen + Sort Sol

Billetten ombyttes til 5 enkelte billetter enten i Skråens Billetsalg (tlf. 98 12 21 89) eller ved den første koncert. På denne måde kan du meget nemmere dele det gode tilbud med venner og familie.

Bemærk at billetten giver adgang for en person til alle koncerter, den kan således ikke benyttes af 5 personer til en af koncerterne.

Ret til ændringer forbeholdes

Læs mere og køb din SKOVROCK 2018 PAKKE her

Køb billet

Dato

Tid

24/08/18 kl. 20:00

Pris

Ståpladser 245,00 kr


Sted

Skovrock

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 18.30

Koncert: kl. 20.00

 

Arrangør: Musikkens Venner

Salsplan

Se salsplan