"IM•PO•NERENDE, det må jeg nok sige, ja!" var de sidste ord Simon Væver sagde, inden han gik af scenen til finalen i DM i Stand-up 2019. Senere samme aften blev han så udråbt til at være Danmarksmester i Stand-up 2019.

IM•PO•NERENDE er også titlen på Simons første onemanshow. I showet vil Simon snakke om alt, der berør ham i sit 25-årige liv. Hvordan er man voksen? Hvordan er man danmarksmester i stand-up? Og vigtigst af alt, hvordan kombinerer man dem?
Men hvad siger Simon selv?

"Jeg elsker at grine, det har jeg altid gjort. Jeg griner meget. RIGTIG MEGET. Men én ting jeg elsker mere end at grine, det er at få andre folk til at grine. Jeg optrådte, i 2018, til en 60 års fødselsdagsfest for min yndlingslærer i folkeskolen. Efter jeg havde optrådt, fortalte hun mig, at jeg allerede i 1. eller 2. klasse havde sagt, at jeg gerne ville lave noget hvor man står på en scene, hvor folk griner og er glade bagefter. Senere blev jeg så naturligvis forelsket i stand-up, og allerede som 11-årig drømte jeg om, at jeg en dag kunne leve af at være stand-up komiker.
I dag lever jeg af min drøm, men det betyder bestemt ikke, at livet bare flasker sig herfra. Men jeg prøver altid at se det sjove i det, som jeg ikke forstår. Og det er mange ting, så der er nok at tage af.

I showet kommer jeg til at snakke om alt muligt. Det kommer til at handle om, hvor jeg er i mit liv. Hvordan jeg er kommet hertil. Og hvor skal jeg hen. Og selvom alt dette måske lyder filosofisk, og måske ligefrem prætentiøst, så kan jeg roligt sige, at det først og fremmest skal være sjovt. Netop fordi jeg elsker at grine. Så det kommer måske til at handle om seriøse ting, men det bliver på ingen måde en seriøs aften. Det bliver en sjov, og dum, aften.
Jeg glæder mig til at se jer!"

Niels Nielsen

Via sin friske og energiske stil krydret med en unik mimik formår Niels Nielsen altid at skabe godt humør, god stemning og en masse dejlige grin hos sit publikum. For emnerne i Niels Nielsens stand up stammer ofte fra små ting fra vores allesammens hverdag, hvilket gør hans underholdning meget relaterbar og garanterer en god og sjov oplevelse for alle såvel unge som gamle.

Af samme grund har Niels Nielsen også været en fast bestanddel af den danske comedy-scene de seneste par år, som et af branchens nye talenter, hvilket fik en foreløbig kulmination med 3. pladsen ved DM I STAND UP ’21. Han nåede i 2019 også til semifinalen i samme konkurrence, så at han er sjov, det kan der ikke være tvivl om!

Se datoer
Ingen datoer fundet

Simon Væver

Opvarmer: Niels Nielsen

Næste show
Ikke fundet
Pris
Ikke fundet

Skråen i Nordkraft

Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg
Se på Google Maps

Vigtige praktiske informationer til arrangementet

Læs mere

Datoer

Ingen datoer fundet

Simon Væver - ZULU Open Mic

Andre arrangementer lige nu

Nyt fra Skråen

Hold dig opdateret.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

  Besøg vores Facebook

  Praktiske informationer

  Kom i god tid

  Dørene åbnes typisk 1 time før koncerten eller showet - tjek din billet her står info, ligesom de også står under det enkelte arrangement.

  Ved siddepladser gælder "først til mølle" princippet, med mindre det er nummererede siddepladser. Er I flere der skal sidde sammen er det derfor en god ide at komme i god tid, hvilket vil sige når dørene åbnes.

  Der er altid begrænsede siddepladser, også ved ståkoncerter. Her gælder også "først til mølle" princippet.

  Skråen bestræber sig altid på at starte koncerten til tiden.

  Hav din billet klar

  Vi scanner billetten i indgangen – så hav venligst din billet klar.

  Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet.

  Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken – så er den nemmere at scanne. Hvis din telefons skærm er i stykker, kan det give problemer med at scanne billetten, så print venligst din billet, hvis din skærm er i stykker.

  Vi kan ikke scanne et printscreen af din billet, så download det i stedet for.

  Har du flere spørgsmål

  Har du spørgsmål til parkering, ledsagerordning eller andet, kan du sikkert finde svaret under INFO lige herunder.

  Ellers er du velkommen til at skrive til billetsalg@skraaen.dk