Sanger, sangskriver og producer Rasmus Seebach er en af Danmarks absolut største kunstnere, og har med sine studiealbums opnået større succes end de fleste andre på den danske musikscene. Siden 2009 har Rasmus vundet et utal af priser, men vigtigst af alt, har han med sine dansksprogede popsange, vundet en plads i hjertet hos utrolig mange mennesker.

På scenen leverer Seebach altid nogle spektakulære og storslåede live shows, og han er i dag kendt for at gøre sig ekstremt umage for at give publikum den ultimative koncertoplevelse hver gang, han går på scenen.

Rasmus har ganske vist et imponerende bagkatalog bestående af utallige rekorder på de danske hitlister, men for Rasmus kan succes hverken måles i priser eller salgstal – den ægte magi skabes nemlig sammen med publikum:
”Det er jo den ultimative forløsning for mig at komme ud og spille live – at komme ud og se sangene leve, se publikum i øjnene og høre dem synge med, overgår alt. Det er her musikken kan leve, og det er i sidste ende for disse mennesker jeg laver musikken”

Thor Farlov
Thor Farlov overraskede alle da han, i slutningen af 2020, solodebuterede med surprise-albummet, ’Nye Minder’. Med funklende anmelderstjerner fra Soundvenue, GAFFA og Politiken, cementerede det tidligere Citybois-medlem sine tårnhøje ambitioner som sangskriver og artist på egen hånd.

På singlen ‘Solen Op’, har Inspirationskilderne i høj grad været R&B og hiphop tilsat Farlovs umiskendelige talent for at skrive fængende popmelodier. Men som de fleste Thor Farlov-sange hurtigt vil afsløre, er han ikke en artist, der lader sig begrænse – og på ’Solen Op’, går han helt nye, musikalske veje. ”Det vigtigste for mig er hele tiden at kunne udforske og opdage nye sider af mig selv. Her med ’Solen Op’, er jeg blevet meget inspireret af klassisk disco house, som jeg har lyttet meget til på det seneste – og som er noget af den fedeste festmusik der findes,” fortæller Thor Farlov om inspiration. I efteråret 2022 fulgte Thor Farlov op på sommerhittet, ’Kompromis’, med den tilbagelænede R&B-banger, ’Ovenpaa’, der blev gæstet af det 22-årige rapfænomen, MAS. Thor er aldrig alene i studiet; han elsker at arbejde med nye kreative kræfter som på ’Solen Op’ som er blevet til i samarbejde med Rob & Jenne, Samuel Ledet og Jens-Ole McCoy.

Se datoer
Ingen datoer fundet

Rasmus Seebach

Thor Farlov

Næste show
Ikke fundet
Pris
Ikke fundet

Arrangør: RIM

Skovdalen

Kong Christians Alle,
9000 Aalborg
Se på Google Maps

Vigtige praktiske informationer til arrangementet

Læs mere

Datoer

Ingen datoer fundet

Thor Farlov

Andre arrangementer lige nu

Ingen arrangementer fundet

Nyt fra Skråen

Hold dig opdateret.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

  Besøg vores Facebook

  Praktiske informationer

  Kom i god tid

  Dørene åbner kl. 18.

  Vi opfordrer alle til at komme i god tid for at hindre unødig kø i indgangen.

  Hav din billet klar

  Vi scanner billetten i indgangen – så hav venligst din billet klar.

  Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet.

  Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken – så er den nemmere at scanne. Hvis din telefons skærm er i stykker, kan det give problemer med at scanne billetten, så print venligst din billet, hvis din skærm er i stykker.

  Vi kan ikke scanne et printscreen af din billet, så download det i stedet for.

  Ved Koncerten

  Det er ikke tilladt at medbringe mad- og drikkevarer eller flasker, våben, fyrværkeri, fotoudstyr, båndoptagere, videokameraer, paraplyer, hunde, havestole o.l.

  Vi tjekker tasker o.lign. ved indgangen og flasker, mad og drikkevarer bliver konfiskeret.

  Der kan betales med dankort ved barerne. Vi anbefaler at man tager kontanter med, da der kan forekomme pres på vore terminaler.

  Har du flere spørgsmål

  Har du spørgsmål til parkering, ledsagerordning eller andet, kan du sikkert finde svaret under INFO her.

  Ellers er du velkommen til at skrive til billetsalg@skraaen.dk