SIDSTE OMGANG TOUR er dansk rap når den er allermest rørende, poetisk, vedkommende og humoristisk – pakket ind i en imponerende og topprofessionel storskærms-produktion med VJ Mads Buus som den usynlige men supervigtige medspiller. På denne måde får publikum mulighed for at møde en animeret udgave af Benny Andersen der afleverer sine levende ord i samspil med Per Vers.

Med på scenen til at trylle med tracks, scratch og stemninger har Per den uforlignelige femdobbelte Danmarksmester i DJ-mix Turkman Souljah, der er en unik enmandshær på pladespillere – og piano.

Og som et kæmpe scoop har Per fået to-mands-teatertruppen DON GNU med på touren. Jannik “Don” Elkjær og Kristoffer “Gnu” Andrup Pedersen er Danmarks to bedste “body actors”, dvs. ordløse, akrobatiske, fysiske skuespillere, der med kostumeskift og rekvisitter kommenterer på de enkelte numre – og overtager showet et par gange!

SIDSTE OMGANG TOUR bliver et 90 minutters show i to akter, hvor vi glider fra det nye materiale over i en underholdende og skarpt sammensat gennemgang af Per V’s kendte og ukendte numre gennem 10 albums med masser af improvisation, hans specialitet gennem snart 20 år på scenen som en rapper med en helt særlig publikumstække.

SIDSTE OMGANG udgivelsen er blandt årets absolut allerbedst anmeldte danske albums.
Se frem til en aften i selskab med denne nyklassiker, en række af de stærkeste sange fra Pers snart 20-årige pladeproduktion i kombination med hans legendariske improvisatoriske freestyle-evner. Det kunne godt gå hen og blive en koncertoplevelse fra sæsonens allerøverste hylde.

Se datoer
Ingen datoer fundet

Per Vers - Sidste omgang med Benny Andersen Tour

med Per Vers, Don Gnu, DJ Turkman & VJ Mads Buus

Næste show
Ikke fundet
Pris
Ikke fundet

Skråen i Nordkraft

Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg
Se på Google Maps

Vigtige praktiske informationer til arrangementet

Læs mere

Datoer

Ingen datoer fundet

Per Vers modtager GAFFA-Prisen 2023

Per Vers modtager GAFFA-Prisen for Årets Danske HipHop udgivelse. Udgivelsen SIDSTE OMGANG. I samarbejde med Benny Andersen.

Andre arrangementer lige nu

Nyt fra Skråen

Hold dig opdateret.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

  Besøg vores Facebook

  Praktiske informationer

  Kom i god tid

  Dørene åbnes typisk 1 time før koncerten eller showet - tjek din billet her står info, ligesom de også står under det enkelte arrangement.

  Ved siddepladser gælder "først til mølle" princippet, med mindre det er nummererede siddepladser. Er I flere der skal sidde sammen er det derfor en god ide at komme i god tid, hvilket vil sige når dørene åbnes.

  Der er altid begrænsede siddepladser, også ved ståkoncerter. Her gælder også "først til mølle" princippet.

  Skråen bestræber sig altid på at starte koncerten til tiden.

  Hav din billet klar

  Vi scanner billetten i indgangen – så hav venligst din billet klar.

  Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet.

  Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken – så er den nemmere at scanne. Hvis din telefons skærm er i stykker, kan det give problemer med at scanne billetten, så print venligst din billet, hvis din skærm er i stykker.

  Vi kan ikke scanne et printscreen af din billet, så download det i stedet for.

  Har du flere spørgsmål

  Har du spørgsmål til parkering, ledsagerordning eller andet, kan du sikkert finde svaret under INFO lige herunder.

  Ellers er du velkommen til at skrive til billetsalg@skraaen.dk