Effektive melodier, dynamisk energi, populærkulturelle referencer og international lyd, er nogle af komponenterne i opskriften til den fremadstormende musiker Nik Marek’s lydunivers. Igennem sine første udgivelser, er Nik blevet introduceret som en alsidig artist, der både giver plads til hiphop og rendyrket pop – og markerer ham som en af de mest interessante vækstkagskunstnere på den danske musikscene lige nu.
Bag artistnavnet Nik Marek finder man sangskriver og musiker Nikolaj Marek Rønholm. Han har siden barnsben haft musik helt under huden og startede som 9-årig i Drengekor. Senere har han boet i USA, hvor meget af hans inspiration stammer fra. Niks mange forskellige musikalske indflydelser har medført at Nik i dag krydser og kombinerer et utal af genrer, som både har skabt hans helt unikke output som artist og gjort ham populær i sangskrivnings samarbejder. Ligesom de musikalske indvirkninger har Nik også levet et kontrastfyldt liv, hvor han har forsøgt at balancere mellem en poleret tilværelse udadtil og et privatliv, præget af dårlige beslutninger. Nik har nu valgt at fortælle sine historier gennem musikken og bruge poppen med krydsreferencer som sin kreative udtryksform.
Nik Marek lavede en bemærkelsesværdig koncert som opvarmningsact for Gilli og UAK ved Skovrock i juni måned. Nu er han klar til at optræde på mindre indendørs scener. På nuværende tidspunkt har Nik Marek opnået 20.000 månedlige lyttere på Spotify. Med flere liveoptrædener og nye udgivelsesdatoer på vej, tegner der sig en lovende karriere for den 25-årige kunstner fra Herning. Selvom projektet er i sin spæde begyndelse, har det allerede skabt opmærksomhed. 
Se datoer
Ingen datoer fundet

Nik Marek

Skråen By Night

Næste show
Ikke fundet
Pris
Ikke fundet

Billetter købes i indgangen fra kl. 22

Skråen i Nordkraft

Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg
Se på Google Maps

Vigtige praktiske informationer til arrangementet

Læs mere

Datoer

Ingen datoer fundet

Andre arrangementer lige nu

Nyt fra Skråen

Hold dig opdateret.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

  Besøg vores Facebook

  Praktiske informationer

  Kom i god tid

  Dørene åbnes typisk 1 time før koncerten eller showet - tjek din billet her står info, ligesom de også står under det enkelte arrangement.

  Ved siddepladser gælder "først til mølle" princippet, med mindre det er nummererede siddepladser. Er I flere der skal sidde sammen er det derfor en god ide at komme i god tid, hvilket vil sige når dørene åbnes.

  Der er altid begrænsede siddepladser, også ved ståkoncerter. Her gælder også "først til mølle" princippet.

  Skråen bestræber sig altid på at starte koncerten til tiden.

  Hav din billet klar

  Vi scanner billetten i indgangen – så hav venligst din billet klar.

  Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet.

  Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken – så er den nemmere at scanne. Hvis din telefons skærm er i stykker, kan det give problemer med at scanne billetten, så print venligst din billet, hvis din skærm er i stykker.

  Vi kan ikke scanne et printscreen af din billet, så download det i stedet for.

  Har du flere spørgsmål

  Har du spørgsmål til parkering, ledsagerordning eller andet, kan du sikkert finde svaret under INFO lige herunder.

  Ellers er du velkommen til at skrive til billetsalg@skraaen.dk