NICKLAS SAHL VENDER TILBAGE TIL LIVESCENEN I 2022

For første gang, siden efteråret 2020, kan Nicklas Sahl endelig løfte sløret for fire koncerter til maj – og med en spritny femstjernet live-anmeldelse i bagagen. Billetterne går i salg torsdag den 21. oktober!

Det kan godt være, at han skriver indad skuende tekster, men siden debuten i 2018, er hans sange braget ud i danskernes øregange og hjerter! Nicklas Sahl er et af de største gennembrud på den danske musikscene i mange år – et sjældent set og, ikke mindst, hørt talent, der med meloditække som få, en stemme ud over det sædvanlige og hits på stribe har slået sit navn fast på rekordtid.

Og nu kan de danske koncertgængere godt begynde, at glæde sig til maj måned 2022, hvor Nicklas Sahl – for første gang siden efteråret 2020 – igen tager på tour, når han gæster landets fire største byer!

Senest har man kunne opleve den 24-årige sanger og guitarist på årets SPOT Festival i september måned. Store Sal i Musikhuset i Aarhus var fyldt til bristepunktet med publikum, mens GAFFA sendte hele fem funklende stjerner efter showcase-koncerten under overskriften:

”En magtdemonstration i moderne popmusik!”

Det kommer nok efterhånden ikke bag på nogen, at Nicklas Sahl forstår sig på netop moderne popmusik. Selvom, at det blot er tre år siden, den unge sangskriver fra Hadsten debuterede, kan Nicklas Sahl skrive kæmpehits som ’Four Walls’, ’Planets’ og ’New Eyes’ på sit CV der også tæller ’Planets’-EP’en fra 2019 og debutalbummet, ’Unsolvable’, som udkom sidste år.

Den nye single, ’Stand Out Be Special’, er seneste skud på stammen og er allerede på vej ud i efteråret og ind i 2022, hvor Nicklas Sahl altså vender tilbage til de danske spillesteder med endnu mere ny musik og velkendte pophits.

Se datoer
Ledige billetter

Nicklas Sahl

Næste show

12. maj 2022

Pris

265 DKK

Skråen i Nordkraft

Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg
Se på Google Maps

Deltag i facebook begivenheden

Gå til begivenheden

Vigtige praktiske informationer til arrangementet

Læs mere

Datoer

torsdag • Skråen

12.05.2022

Kl. 20:00
Ledige billetter
Type

Ståplads

Pris

265 DKK

Dørene åbner

19:00

Nicklas Sahl - Planets

Andre arrangementer lige nu

Nyt fra Skråen

Hold dig opdateret.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

  Besøg vores Facebook

  Praktiske informationer

  Kom i god tid

  Dørene åbnes typisk 1 time før koncerten eller showet - tjek din billet her står info, ligesom de også står under det enkelte arrangement.

  Ved siddepladser gælder "først til mølle" princippet, med mindre det er nummererede siddepladser. Er I flere der skal sidde sammen er det derfor en god ide at komme i god tid, hvilket vil sige når dørene åbnes.

  Der er altid begrænsede siddepladser, også ved ståkoncerter. Her gælder også "først til mølle" princippet.

  Skråen bestræber sig altid på at starte koncerten til tiden.

  Hav din billet klar

  Vi scanner billetten i indgangen – så hav venligst din billet klar.

  Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet.

  Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken – så er den nemmere at scanne. Hvis din telefons skærm er i stykker, kan det give problemer med at scanne billetten, så print venligst din billet, hvis din skærm er i stykker.

  Vi kan ikke scanne et printscreen af din billet, så download det i stedet for.

  Har du flere spørgsmål

  Har du spørgsmål til parkering, ledsagerordning eller andet, kan du sikkert finde svaret under INFO lige herunder.

  Ellers er du velkommen til at skrive til billetsalg@skraaen.dk