Til foråret 2025 kan en af Danmarks skarpeste komikere opleves live i de 4 største danske byer med sit nye comedyshow ”Ironisk”.

Den danske stand-up komiker, Martin Nørgaard, er klar til at indtage scenen med sit seneste comedyspektakel. Nørgaards nye comedy tour ”Ironisk” lover en eksklusiv aften fyldt med ironiske vendinger, skarp sarkasme og en uforglemmelig oplevelse. Publikum kan forvente en aften i ironiens tegn, hvor Nørgaard udforsker nye temaer og leverer et show, der spænder fra tankevækkende til vanvittigt morsomt.

Efter at have debuteret som 18-årig har Martin Nørgaard skabt en enestående karriere inden for stand-up comedy. Hans alsidige, samfundskritiske og eftertænksomme tilgang til humor har gjort ham til et eftertragtet navn på den danske scene. Nørgaard har bl.a. beriget danskerne i en lang årrække med sit tv show ”Nørgaards Netfix”, som tekstforfatter på ”Tættere på sandheden”, med liveshowene ”Hygge(2019)” og ”Indebrændt(2017)”, samt podcasten ”Det væreste par” med hans kone. Nørgaards evne til at kombinere intelligens med skarp satire har affødt stor anerkendelse, og gjort ham til en alsidig artist, der har mestre lidt af hvert indenfor underholdningsbranchen.

Martin Nørgaard siger selv om showet:

”Det bliver et stand-up show gennemsyret af ironi og sarkasme - i det omfang, der er forskel. Jeg ved faktisk ikke helt, hvornår jeg er ironisk, hvornår jeg er sarkastisk, eller hvornår jeg er oprigtig - og hvad forskellen egentlig er. Det lyder som et problem for min psykolog, men sådan én er dyr... så er det bare nemmere at skrive et stand-up show."

Se datoer
Ledige billetter

Martin Nørgaard

Ironisk - comedy tour 2025

Næste show

22. feb 2025

Pris

250 DKK

Skråen i Nordkraft

Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg
Se på Google Maps

Vigtige praktiske informationer til arrangementet

Læs mere

Datoer

Martin Nørgaard Skråen
lørdag • Skråen

22.02.2025

Kl. 19:00
Ledige billetter
Type

Siddeplads

Pris

250 DKK

Dørene åbner

18:00

Andre arrangementer lige nu

Nyt fra Skråen

Hold dig opdateret.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

  Besøg vores Facebook

  Praktiske informationer

  Kom i god tid

  Dørene åbnes typisk 1 time før koncerten eller showet - tjek din billet her står info, ligesom de også står under det enkelte arrangement.

  Ved siddepladser gælder "først til mølle" princippet, med mindre det er nummererede siddepladser. Er I flere der skal sidde sammen er det derfor en god ide at komme i god tid, hvilket vil sige når dørene åbnes.

  Der er altid begrænsede siddepladser, også ved ståkoncerter. Her gælder også "først til mølle" princippet.

  Skråen bestræber sig altid på at starte koncerten til tiden.

  Hav din billet klar

  Vi scanner billetten i indgangen – så hav venligst din billet klar.

  Tjeck at du har billetten inden du tager hjemmefra.

  Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken – så er den nemmere at scanne. Hvis din telefons skærm er i stykker, kan det give problemer med at scanne billetten, så print venligst din billet, hvis din skærm er i stykker.

  Vi kan ikke scanne et printscreen af din billet, så download det i stedet for.

  Har du flere spørgsmål

  Har du spørgsmål til parkering, ledsagerordning eller andet, kan du sikkert finde svaret under INFO lige herunder.

  Ellers er du velkommen til at skrive til billetsalg@skraaen.dk