Iris Gold er en unik live-performer med et afsmittende højt energiniveau, og er kendt for at kunne få ethvert publikum op af stolene. Hendes multikulturelle baggrund præger hendes karakteristiske lyd, der mikser alt fra af hiphop, funk, pop og rock i et farverigt og eklektisk lydunivers.
Hendes seneste single ”Crushed Velvet” fra 2022, er en sang som er kraftigt inspireret af Prince, og er et klasseeksempel på hendes ubesværede sammenfletning af forskellige genrer. Sangen er ligeledes seneste musikalske udspil i hendes samarbejde med den prisvindende sanger, sangskriver, musiker og Eurythmics-medstifter Dave Stewart.
Iris Gold har igennem karrieren markeret sig i både ind- og udland som en gedigen liveperformer, og har optrådt på Roskilde Festival, Spot Festival og til Gaffa-prisen, samt været at finde på plakaten til flere udenlandske festivaler i Storbritannien, Holland, Østrig og Estland, og har åbnet for navne som Taylor Swift, Doja Cat, Robbie Williams og Miguel.

Danseglade danskere kan se frem til en landsdækkende tourné, hvor Iris Gold igen vil bevise, at hun er en vaskeægte stjerne på en scene - og som i den grad kan sparke gang i koncertsalene med dans og glade koncertgæster.

Se datoer
Ledige billetter

Iris Gold

Næste show

26. jan 2023

Pris

245 DKK

Skråen i Nordkraft

Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg
Se på Google Maps

Vigtige praktiske informationer til arrangementet

Læs mere

Datoer

torsdag • Skråen

26.01.2023

Kl. 20:00
Ledige billetter
Type

Ståplads

Pris

245 DKK

Dørene åbner

19:00

Andre arrangementer lige nu

Nyt fra Skråen

Hold dig opdateret.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

  Besøg vores Facebook

  Praktiske informationer

  Kom i god tid

  Dørene åbnes typisk 1 time før koncerten eller showet - tjek din billet her står info, ligesom de også står under det enkelte arrangement.

  Ved siddepladser gælder "først til mølle" princippet, med mindre det er nummererede siddepladser. Er I flere der skal sidde sammen er det derfor en god ide at komme i god tid, hvilket vil sige når dørene åbnes.

  Der er altid begrænsede siddepladser, også ved ståkoncerter. Her gælder også "først til mølle" princippet.

  Skråen bestræber sig altid på at starte koncerten til tiden.

  Hav din billet klar

  Vi scanner billetten i indgangen – så hav venligst din billet klar.

  Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet.

  Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken – så er den nemmere at scanne. Hvis din telefons skærm er i stykker, kan det give problemer med at scanne billetten, så print venligst din billet, hvis din skærm er i stykker.

  Vi kan ikke scanne et printscreen af din billet, så download det i stedet for.

  Har du flere spørgsmål

  Har du spørgsmål til parkering, ledsagerordning eller andet, kan du sikkert finde svaret under INFO lige herunder.

  Ellers er du velkommen til at skrive til billetsalg@skraaen.dk