Dansk/bosnisk rising star med emotionel intensitet og gribende pop-hooks

Med en markant stemme og en sublim sans for den gode popmelodi er ILMA allerede blevet udråbt til en funklende ny stjerne på den danske musikscene – og en kunstner med potentiale til også at nå langt ud internationalt.

Hendes popkreationer, der fletter tråde af pop, hiphop og R&B sammen med æteriske synths og minimalistiske rytmer, rummer både moderne klange, tidløse stemninger og kunstnerisk kant.

Med bosniske rødder og en opvækst ved Vesterhavet er Ilma’s musik en smeltedigel af kulturer, og hendes mangefacetterede personlighed brænder igennem med et sjældent nærvær på sange, hvor internationale popambitioner går hånd i hånd med stor følelsesmæssig intensitet.

“Ilma er R&B af international standard. Hun mestrer genren i en sådan grad, at man skulle tro, hun havde et kæmpe hold af internationale stjerneproducere bag sig.
I virkeligheden er ILMA et partnerskab mellem Ilma Haskovic og Jonas Bark, hvor de med Ilma’s vokal og Jonas' innovative produktioner skaber en lyd, der er usædvanlig på den danske musikscene.” - DR, https://www.dr.dk/p3/her-er-4-musikere-vi-tror-paa-i-2024

I januar 2024 blev Ilma udnævnt som en af Vegas Udvalgte, og spillede i Vega i København. Det er er et event, hvor blandt andre Jada og Drew Sycamore tidligere har spillet. GAFFA gav hendes koncert 6 stjerner og skrev i anmeldelsen af hendes koncert: “Hvis Vegas Udvalgte var en konkurrence, havde Ilma løbet med hovedpræmien.”

Med positive anmeldelser fra medier som Politiken, Gaffa og Soundvenue har ILMA skabt et solidt grundlag for fortsat succes på både nationalt og internationalt plan.

Se datoer
Ledige billetter

Ilma

Skråen By Night

Næste show

4. okt 2024

Pris

50 DKK

Billetter købes i indgangen fra kl. 22

Skråen i Nordkraft

Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg
Se på Google Maps

Vigtige praktiske informationer til arrangementet

Læs mere

Datoer

fredag • Skråen Lounge

04.10.2024

Kl. 22:00
Ledige billetter
Type

Ståplads

Pris

50 DKK

Dørene åbner

22:00

Andre arrangementer lige nu

Nyt fra Skråen

Hold dig opdateret.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

  Besøg vores Facebook

  Praktiske informationer

  Kom i god tid

  Dørene åbnes typisk 1 time før koncerten eller showet - tjek din billet her står info, ligesom de også står under det enkelte arrangement.

  Ved siddepladser gælder "først til mølle" princippet, med mindre det er nummererede siddepladser. Er I flere der skal sidde sammen er det derfor en god ide at komme i god tid, hvilket vil sige når dørene åbnes.

  Der er altid begrænsede siddepladser, også ved ståkoncerter. Her gælder også "først til mølle" princippet.

  Skråen bestræber sig altid på at starte koncerten til tiden.

  Hav din billet klar

  Vi scanner billetten i indgangen – så hav venligst din billet klar.

  Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet.

  Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken – så er den nemmere at scanne. Hvis din telefons skærm er i stykker, kan det give problemer med at scanne billetten, så print venligst din billet, hvis din skærm er i stykker.

  Vi kan ikke scanne et printscreen af din billet, så download det i stedet for.

  Har du flere spørgsmål

  Har du spørgsmål til parkering, ledsagerordning eller andet, kan du sikkert finde svaret under INFO lige herunder.

  Ellers er du velkommen til at skrive til billetsalg@skraaen.dk