Funky. Mere funky. Ida Nielsen & The Funkbots!

’You Can’t Fake The Funk’, og det er der absolut heller ingen grund til, når vi snakker Ida Nielsen & hendes vilde band – The Funkbots. Det bliver ikke strammere, stærkere eller mere funky, end når ’pigen, der spillede med Prince’ går på scenen.

Funky Ida. Ida Funkhauser. Eller bare BassIda.
Der er langt fra Danmarks scener til verdens største spillesteder. Men ikke når man hedder Ida Nielsen, spiller bas og er et spillevende bevis på, at selv de mest funky drømme kan gå i opfyldelse. Som den dag, helten over dem alle, den lilla prins, inviterede Ida til jam. Og resten er, som man siger, historie. Og en funky solid en af slagsen.

For sådan gik det til, at Ida Nielsen, forlod andedammen, tog over Atlanten til selveste house of Prince, proppede kalenderen med ’P for Prince’ og blev fast inventar hos manden selv.

Siden legendens død i 2016 har Ida Nielsen stået på egne ben, turneret det meste af verden rundt. Og altid med sine faste funky venner i The Funkbots – heriblandt rapperen Kuku Agami. Og med Ida og drengene er der dømt kant, klasse, coolness, attitude, vild energi, de svedigste grooves og en kæmpe kærlighed til musikken.

Med flere udgivelser og et stadigt voksende publikum i rygsækken er der inviteret til funky fest i absolut verdensklasse med Ida Nielsen & Funkbots. Og ja, er du til Prince, er du også til Ida Nielsen. Og som hun selv siger: “Jeg har spillet med den bedste i verden, og nu udlever jeg mine egne drømme, for hvis jeg ikke skal spille med Prince, vil jeg hellere spille med mig selv”

Dét gør hun heldigvis. På verdensklassemanér.

Se datoer
Ledige billetter

Ida Nielsen & The Funkbots

Næste show

16. okt 2024

Pris

250 DKK

Skråen i Nordkraft

Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg
Se på Google Maps

Vigtige praktiske informationer til arrangementet

Læs mere

Datoer

onsdag • Skråen

16.10.2024

Kl. 20:00
Ledige billetter
Type

Ståplads

Pris

250 DKK

Dørene åbner

19:00

Andre arrangementer lige nu

Nyt fra Skråen

Hold dig opdateret.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

  Besøg vores Facebook

  Praktiske informationer

  Kom i god tid

  Dørene åbnes typisk 1 time før koncerten eller showet - tjek din billet her står info, ligesom de også står under det enkelte arrangement.

  Ved siddepladser gælder "først til mølle" princippet, med mindre det er nummererede siddepladser. Er I flere der skal sidde sammen er det derfor en god ide at komme i god tid, hvilket vil sige når dørene åbnes.

  Der er altid begrænsede siddepladser, også ved ståkoncerter. Her gælder også "først til mølle" princippet.

  Skråen bestræber sig altid på at starte koncerten til tiden.

  Hav din billet klar

  Vi scanner billetten i indgangen – så hav venligst din billet klar.

  Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet.

  Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken – så er den nemmere at scanne. Hvis din telefons skærm er i stykker, kan det give problemer med at scanne billetten, så print venligst din billet, hvis din skærm er i stykker.

  Vi kan ikke scanne et printscreen af din billet, så download det i stedet for.

  Har du flere spørgsmål

  Har du spørgsmål til parkering, ledsagerordning eller andet, kan du sikkert finde svaret under INFO lige herunder.

  Ellers er du velkommen til at skrive til billetsalg@skraaen.dk