Christian Høgh er en upcomming rapper og producer med eksperimenterende produktioner og ærlige tekster om folkeskolen, sexualitet og skrøbelighed. Han kritiserer hypermaskuliniteten og prøver at gøre drengerøvsrap mere feminin. Beatsene skubber grænser indenfor hiphop og tager inspiration fra Soundclouds undergrundsmusik. I Christians tekster og udtryk forsøger, han at male et billede af, hvordan det var at vokse op som den mærkelige dreng i klassen. Frem for fodbold og damer interesserede han sig mere for eksperimenterende musik og perleplader. Christian Høgh er en del af den nye danske hiphop scene, hvor socialrealistiske og ærlige tekster er i fokus. Produktionen er inspireret af bla. hyperpop-bølgen og trap-musikken. Desuden er han live fyldt af energi, punkattitude og æstetisk scenebillede. En musikalsk oplevelse som byder op til ekstatisk dans og performance art.

 

Hummerdreng er en rapper og producer fra Hjørring som elsker at blaste højtalere og få dit hjerte til at pumpe. Manden bag projektet, Martin Nielsen, laver hiphop om femininitet, opvækst og hvordan man er nødt til at udfordre, udforske og stå op for sig selv. Musikken er et energisk outlet til at bekæmpe eksterne og interne udfordringer der forekommer i dagligdagen. Hummerdreng bruger musikken til at sætte kog i den maskuline rapkultur og udfordre hiphoppens normer med energiske, flamboyante og overdrevne performances.

 

Billetter købes i Skråens indgang, 50 kr. Der er fri entré for gæster, der lige forinden har været til et arrangement på Skråen samme dag.

Se datoer
Ledige billetter

Hummerdreng + Christian Høgh

Skråen By Night

Næste show

22. okt 2022

Pris

50 DKK

Billetter købes i indgangen fra kl. 22

Fri entré for gæster til Shooter Gang x Baloosh samme aften

Skråen i Nordkraft

Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg
Se på Google Maps

Vigtige praktiske informationer til arrangementet

Læs mere

Datoer

lørdag • Skråen Lounge

22.10.2022

Kl. 22:00
Ledige billetter
Type

Ståplads

Pris

50 DKK

Dørene åbner

22:00

Andre arrangementer lige nu

Nyt fra Skråen

Hold dig opdateret.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

  Besøg vores Facebook

  Praktiske informationer

  Kom i god tid

  Dørene åbnes typisk 1 time før koncerten eller showet - tjek din billet her står info, ligesom de også står under det enkelte arrangement.

  Ved siddepladser gælder "først til mølle" princippet, med mindre det er nummererede siddepladser. Er I flere der skal sidde sammen er det derfor en god ide at komme i god tid, hvilket vil sige når dørene åbnes.

  Der er altid begrænsede siddepladser, også ved ståkoncerter. Her gælder også "først til mølle" princippet.

  Skråen bestræber sig altid på at starte koncerten til tiden.

  Hav din billet klar

  Vi scanner billetten i indgangen – så hav venligst din billet klar.

  Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet.

  Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken – så er den nemmere at scanne. Hvis din telefons skærm er i stykker, kan det give problemer med at scanne billetten, så print venligst din billet, hvis din skærm er i stykker.

  Vi kan ikke scanne et printscreen af din billet, så download det i stedet for.

  Har du flere spørgsmål

  Har du spørgsmål til parkering, ledsagerordning eller andet, kan du sikkert finde svaret under INFO lige herunder.

  Ellers er du velkommen til at skrive til billetsalg@skraaen.dk