Med udgivelsen af albummet ’Jeg Venter I Lyset’ i marts 2023, har sanger og sangskriver, Asger Nordtorp Pedersen, under aliasset Guldimund taget Danmark med storm.

Udgivelsen høstede den ene 5-stjernede anmeldelse efter den anden i bl.a. Politiken, Jyllands Posten, Soundvenue, Gaffa og Kristeligt Dagblad. 1.-singlen ’Dét Kun Vigtigt, Hvad Det Er’ strøg desuden direkte ind som Ugens Uundgåelige på P3. På albummet brillerer Guldimund med stor musikalsk originalitet samt et inddragende og yderst beskrivende tekstunivers. Med sange som ’Møns Klint’ og ’Dét Kun Vigtigt, Hvad Det Er’ skriver Guldimund om forelskelsen og den første berusende tid i et kærlighedsforhold, mens han med sange som ’Hvordan Ser Gud Ud?’, ’Forstår Du?’ og ’I Har Ikke Valgt Hinanden’ beskriver den svære tid som skilsmissefar.

Guldimund debuterede i 2021 med albummet ”Dem Vi Plejede At Være”. Albummet blev en stor succes for ham og indbragte bl.a. tre Steppeulve for ’Årets Album’, Årets Tekstforfatter’ og ’Årets Musiker’.

På livefronten udsolgte han på rekordtid hele 3 koncerter i DR Koncertsalen og 2 i Musikhuset Aarhus til efteråret 2023. I sommers spillede han ligeledes en overfyldt koncert på Roskilde Festival, hvor pladsen omkring Avalon-scenen måtte lukkes af pga. menneskemængden. Med andre ord, vokser interessen for at opleve Guldimund’s på én og samme tid smukke, rørende og morsomme univers. Den eftertragtede musiker tilføjer derfor en række nye koncerter i foråret 2024.

Se datoer
Ledige billetter

Guldimund

Næste show

4. apr 2024

Pris

290 DKK

Skråen i Nordkraft

Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg
Se på Google Maps

Vigtige praktiske informationer til arrangementet

Læs mere

Datoer

torsdag • Skråen

04.04.2024

Kl. 20:00
Ledige billetter
Type

Ståplads

Pris

290 DKK

Dørene åbner

19:00

Andre arrangementer lige nu

Nyt fra Skråen

Hold dig opdateret.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

  Besøg vores Facebook

  Praktiske informationer

  Kom i god tid

  Dørene åbnes typisk 1 time før koncerten eller showet - tjek din billet her står info, ligesom de også står under det enkelte arrangement.

  Ved siddepladser gælder "først til mølle" princippet, med mindre det er nummererede siddepladser. Er I flere der skal sidde sammen er det derfor en god ide at komme i god tid, hvilket vil sige når dørene åbnes.

  Der er altid begrænsede siddepladser, også ved ståkoncerter. Her gælder også "først til mølle" princippet.

  Skråen bestræber sig altid på at starte koncerten til tiden.

  Hav din billet klar

  Vi scanner billetten i indgangen – så hav venligst din billet klar.

  Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet.

  Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken – så er den nemmere at scanne. Hvis din telefons skærm er i stykker, kan det give problemer med at scanne billetten, så print venligst din billet, hvis din skærm er i stykker.

  Vi kan ikke scanne et printscreen af din billet, så download det i stedet for.

  Har du flere spørgsmål

  Har du spørgsmål til parkering, ledsagerordning eller andet, kan du sikkert finde svaret under INFO lige herunder.

  Ellers er du velkommen til at skrive til billetsalg@skraaen.dk