Det seneste år har spirende Dopha taget Danmark med storm. Efter et skelsættende år med stor radiosucces, nomineringer til Steppeulven og Carl Prisen er den talentfulde artist klar til at afslutte 2021 med manér, når hun spiller stående koncerter i Aalborg, Odense, Aarhus og København i november og december.

Dopha har netop afsluttet sin længeventede Danmarksturné, som fik anmelderne op af stolen af begejstring og annoncerer nu eksklusive stående koncerter i de 4 største byer, hvor hun besøger Skråen i Aalborg, Posten i Odense, Train i Aarhus og Hotel Cecil i København.
’… Dopha kan vi vist alle se frem til at opleve på den ene store festival efter den anden, når forholdene tillader det’ 5-stjerner hos GAFFA for koncerten på Train i Aarhus.
’At Dopha både er guitarist til benet, ferm sangskriver og en ikke mindre end gudsbenådet sanger, stod ikke til diskussion i VEGA.’ 4-stjerner hos Soundvenue for koncerten i Store VEGA i København.

 

siné

Bag det artistiske projekt siné gemmer sig den 27-årige Signe Krog, der har flere års erfaring som udøvende musiker, men nu skal finde sig til rette i det at være udgivende og udøvende artist - og ja, også slut tyverne. Tilbage i 2014 drog Signe ud i verden, da trangen til at backpacke og opleve verden for alvor meldte sig, hvor hun mødte en israelsk guitarist. De startede en duo og rejste efterfølgende rundt i Thailand, Frankrig, Spanien, England og USA, hvor de spillede på gader og stræder. Det medførte en stor popularitet og fanskare, og især på YouTube hvor duoens covernumre er blevet vist mere end 7 millioner gange. I takt med populariteten og efterspørgslen voksede Signes skabertrang også, og hun flyttede atter tilbage til Danmark for at starte sit artistiske projekt: siné.

Se datoer
Ingen datoer fundet

Dopha

Support: siné

Næste show
Ikke fundet
Pris
Ikke fundet

Skråen i Nordkraft

Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg
Se på Google Maps

Deltag i facebook begivenheden

Gå til begivenheden

Vigtige praktiske informationer til arrangementet

Læs mere

Datoer

Ingen datoer fundet

Andre arrangementer lige nu

Nyt fra Skråen

Hold dig opdateret.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

  Besøg vores Facebook

  Praktiske informationer

  Kom i god tid

  Dørene åbnes typisk 1 time før koncerten eller showet - tjek din billet her står info, ligesom de også står under det enkelte arrangement.

  Ved siddepladser gælder "først til mølle" princippet, med mindre det er nummererede siddepladser. Er I flere der skal sidde sammen er det derfor en god ide at komme i god tid, hvilket vil sige når dørene åbnes.

  Der er altid begrænsede siddepladser, også ved ståkoncerter. Her gælder også "først til mølle" princippet.

  Skråen bestræber sig altid på at starte koncerten til tiden.

  Hav din billet klar

  Vi scanner billetten i indgangen – så hav venligst din billet klar.

  Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet.

  Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken – så er den nemmere at scanne. Hvis din telefons skærm er i stykker, kan det give problemer med at scanne billetten, så print venligst din billet, hvis din skærm er i stykker.

  Vi kan ikke scanne et printscreen af din billet, så download det i stedet for.

  Har du flere spørgsmål

  Har du spørgsmål til parkering, ledsagerordning eller andet, kan du sikkert finde svaret under INFO lige herunder.

  Ellers er du velkommen til at skrive til billetsalg@skraaen.dk