Hvert årti har sine hits og artister, der definerer sin tid og føles som tidens soundtrack. To år inde i 20’erne spår mange at den maskerede kunstner D1MA, kan blive én af de artister, som kommer til at definere dette årti.

D1MA har på rekordtid sat nye niveauer for pop, elektronisk musik og rap. Med sine +50 millioner streams på tværs af steaming tjenester på bare 1 år, og over en halv million månedlig Spotify lyttere, er han strøget til tops på rekordtid, samtidig med at han højest overbevisende har vist, at han kan bevæge sig på tværs af genrer.

Med store hits og nomineringer til DMA og P3 Guld, har D1MA sunget sig ind blandt toppen af dansk musik. D1MA går nye veje, prøver konstant nye musikalske grænser af, og har for alvor formået at skabe en perfekt balance mellem pop, elektronisk musik, og rap. Noget som mange har prøvet før ham, uden at slippe lige så godt fra det. Det er nærmest blevet D1MAs trademark.

Ud over mega hittet ’DRØM MIG VÆK’ med over 17 mio Spotify afspilninger, hittede D1MA i 2022 med numrene ’DON’T PHASE ME’ samt ’NO LOVE’ og inden nytår 2022 viste D1MA endnu en gang, hvorfor han kan blive en af dette årtis helt store danske sensationer, da han sang med på en remix version af det internationale virale megahit ’FERRARI’.

Nummeret er lavet af den engelske producer James Hype og sanger Miggy Dela Rosa. På ’FERRARI’ rapper D1MA både på engelsk og dansk, noget som ikke særlig mange danske artister har formået at gøre vellykket.

2023 er for fødderne af D1MA og han har startet stærkt med b.la ‘Lidt Endnu’ singlen med Medina samt ‘Moonlight’ inden debutalbummet rammer den 17. Marts 2023.

Se datoer
Ingen datoer fundet

D1MA

EV1GT&ALT1D TOUR

Næste show
Ikke fundet
Pris
Ikke fundet

Skråen i Nordkraft

Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg
Se på Google Maps

Vigtige praktiske informationer til arrangementet

Læs mere

Datoer

Ingen datoer fundet

Andre arrangementer lige nu

Nyt fra Skråen

Hold dig opdateret.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

  Besøg vores Facebook

  Praktiske informationer

  Kom i god tid

  Dørene åbnes typisk 1 time før koncerten eller showet - tjek din billet her står info, ligesom de også står under det enkelte arrangement.

  Ved siddepladser gælder "først til mølle" princippet, med mindre det er nummererede siddepladser. Er I flere der skal sidde sammen er det derfor en god ide at komme i god tid, hvilket vil sige når dørene åbnes.

  Der er altid begrænsede siddepladser, også ved ståkoncerter. Her gælder også "først til mølle" princippet.

  Skråen bestræber sig altid på at starte koncerten til tiden.

  Hav din billet klar

  Vi scanner billetten i indgangen – så hav venligst din billet klar.

  Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet.

  Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken – så er den nemmere at scanne. Hvis din telefons skærm er i stykker, kan det give problemer med at scanne billetten, så print venligst din billet, hvis din skærm er i stykker.

  Vi kan ikke scanne et printscreen af din billet, så download det i stedet for.

  Har du flere spørgsmål

  Har du spørgsmål til parkering, ledsagerordning eller andet, kan du sikkert finde svaret under INFO lige herunder.

  Ellers er du velkommen til at skrive til billetsalg@skraaen.dk